Rijkaard je presvedčený, že Deco nie je na odchode

SITA|27. jan 2008 o 11:20

BARCELONA 27. januára (SITA) - Tréner španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona Frank Rijkaard odmietol akékoľvek špekulácie o odchode portugalského špílmachra Deca do iného klubu. Podľa zákulisných ...

BARCELONA 27. januára (SITA) - Tréner španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona Frank Rijkaard odmietol akékoľvek špekulácie o odchode portugalského špílmachra Deca do iného klubu. Podľa zákulisných informácii záujem o služby 30-ročného hráča už prejavili anglické kluby Chelsea, Newcastle a Tottenham. Vinou častých zranení a poklesu formy sa Deco momentálne neobjavuje v základnej jedenástke katalánskeho klubu, v poslednej dobe sa vynorili informácie, že bývalý hráč FC Porto klub opustí v prípade, ak sa "Barce" nepodarí efektívne zabojovať o titul v La Lige. "S Decom som sa rozprával, vždy je totiž rozdiel, keď sa s hráčom osobne porozprávate a príbehom, ktorý vyrobia novinári na základe citátov vytrhnutých z kontextu. Všetko je v poriadku, Deco je pre Barcelonu dôležitým hráčom a je hrdý, že môže obliekať jej dres," povedal holandský kouč a dodal: "Je to víťazný typ hráča, ktorý má schopnosť sebareflexie a sebakritiky, čo sú nevyhnutné vlastnosti každého hráča Barcelony. Deco chce bez pochýb zostať i naďalej v Barcelone."

Naturalizovaný Portugalčan, narodený v Brazílii, údajne povedal: "Nie je otázkou či sa cítim cenený alebo nie. Ide o to, že chcem vyhrávať a ak k tomu nedokážem klubu dopomôcť, asi by som mal odísť."


Nachádzate sa tu:
Domov