Oznámenie posíl a noviniek na tlačovke v Prahe. Marhanský: Máte sa na čo tešiť

Boris Marhanský.
Boris Marhanský. (Zdroj: RFA)
SvetMMA|1. feb 2022 o 19:33 (aktualizované 1. feb 2022 o 19:33)

Fanúšikovia sa už zajtra môžu tešiť na tlačovú konferenciu RFA.

PRAHA. Prvé mesiace existencie novovzniknutej organizácie RFA ukazujú, že na domácu scénu zmiešaných bojových umení prichádza zaujímavý subjekt.

Mená ako Tomáš Deák, Leo Brichta, Miroslav Brož či Sebastián Fapšo už v októbri pútali pozornosť. A to nie je všetko.

Už zajtra 2. februára príde RFA s ďalšou veľkou tlačovou konferenciou.

Na nej by sa fanúšikovia mali dočkať oznámenia ďalších podpísaných bojovníkov, noviniek a informácií, ktoré podľa slov hlavného zástupcu ligy Borisa Marhanského budú rozhodne stáť za to.

Pompézna tlačovka v Prahe

Zatiaľ čo úvodné predstavenie novej organizácie na scéne prebehla v Bratislave, tentokrát sa RFA presunie do hlavného mesta Českej republiky. Presnejšie pôjde o vyhľadávané miesto modernej architekrúry s názvom Tančící dům.

Chceme prinášať stále niečo nové. Táto lokalita nám prišla ako super miesto, na oznámenie našich horúcich noviniek, ktoré vyvolajú na domácej scéne zaslúžený rozruch. Naše tlačové konferencie preto plánujem robiť hlavne na podobných miestach.

Prvá tlačovka nám ukázala to, na čom je potrebné zapracovať. Prídeme s lepšiou show a hlavne s obrovskými novinkami, ktoré opäť ukážu, že to myslíme všetko vážne a hodláme plniť naše ciele na sto percent,“ hovorí Marhanský.

Čo sa týka noviniek, promotér RFA prezrádza posilnenie strednej váhy a rozšírenie organizácie o hviezdnych zápasníkov českej postojárskej scény.

Ide o pochopiteľný ťah, keďže RFA plánuje kombinovať zápasy MMA spolu s postojárskymi duelmi v malých rukaviciach nazvanými ako Real Fight.

„No nerád prezrádzam takéto informácie, avšak čo môžem prezradiť je to, že stredná váha v MMA bude u nás opäť o level kvalitnejšia. Čo sa týka postoja, tak posilnime rady o hviezdy českej scény, ktoré svojimi výkonmi získavajú stále nových fanúšikov.

Taktiež sme nezabudli na mladé hviezdy, ktoré u nás dostanú šancu dosiahnúť čo najvyššie ciele, či už v MMA alebo v Muay Thai.“

2. február a oznámenie noviniek pred generálkou

Začiatok februára sa vidí ako ideálny čas na tlačovú konferenciu, pretože už o mesiac sa RFA chystá na svoje prvé podujatie.

Pôjde o generálku označenú ako "RFA Warm Up". Práve tá 12. marca otvorí cestu zápasom MMA a postojárskym súbojom.

„12.3. začneme našu cestu. Preto prípravy prebiehajú v plnom prúde a my prinesieme pre divákov obrovskú šou, ktorá len ukáže, ako tvrdo sme na tom pracovali.

Okrem toho máme rozbehnuté rôzne projekty, ktoré ozdobia rok 2022. Ďalší dôvod, aby ste sa tešili na druhý februárový deň, kde si predstavíme všetko zaujímavé.”

Diváci si celú tlačovú konferenciu RFA môžu naladiť zajtra 2. februára od sedemnástej hodiny podvečer na kanáli Youtube Real Fight Arena.

„Oznámime veľké posily, ktoré patria medzi hviezdy domácej scény, ale aj tej zahraničnej. Vieme, že ľudská bytosť je tvor zvedavý, preto veríme, že už len týmto sme si získali ich pozornosť a 2.2. si o 17:00 zapnete náš live stream na našom Youtube kanály. Je sa určite na čo tešiť, to sľubujem,“ dodáva promotér.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oznámenie posíl a noviniek na tlačovke v Prahe. Marhanský: Máte sa na čo tešiť