Real predbežne lídrom, Di María si otvoril strelecký účet

SITA|19. sep 2010 o 15:23

Španielsky veľkoklub Real Madrid sa sobotňajším ligovým víťazstvom 2:1 na pôde Realu Sociedad stal priebežným lídrom najvyššej futbalovej súťaže v krajine úradujúcich majstrov sveta a Európy.

MADRID.

Skóre stretnutia otvorila až po zmene strán v 51. minúte letná akvizícia "pusiniek", argentínsky krídelník Angel Di María, pre ktorého to bol vôbec prvý presný ligový zásah v novom pôsobisku.

"Som spokojný nielen s tým, že sa mi podarilo skórovať, ale celkovo s výsledkom tohto stretnutia. Máme tri body a musíme takto pokračovať ďalej," povedal 22-ročný Di Maria. Odpoveď Baskov na jeho gól nenechala na seba dlho čakať, keď už o 11 minút vyrovnal bývalý španielsky reprezentant Raúl Tamudo. O rozhodujúci gól stretnutia sa postaral najväčší tromf portugalského trénera "galacticos" Josého Mourinha, útočník Cristiano Ronaldo, ktorý v 74. minúte stanovil konečný výsledok duelu na 2:1.

"Nie som spokojný. V prvom polčase sme boli lepším tímom, ale po zmene strán súper zatlačil a bol herne aktívnejší. V tomto zápase by bola zaslúženejším výsledkom remíza," komentoval portugalský tréner Realu Jose Mourinho pre insidefutbol.com.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Real predbežne lídrom, Di María si otvoril strelecký účet