Raúl Bravo do Olympiakosu Pireus

SITA|13. júl 2007 o 12:57

PIREUS 13. júla (SITA) - Grécky futbalový veľkoklub Olympiakos Pireus získal pred novou sezónou 2007/08 posilu do svojich zadných radov. Majster krajiny z Balkánskeho polostrova podpísal štvorročnú zmluvu ...

PIREUS 13. júla (SITA) - Grécky futbalový veľkoklub Olympiakos Pireus získal pred novou sezónou 2007/08 posilu do svojich zadných radov. Majster krajiny z Balkánskeho polostrova podpísal štvorročnú zmluvu s obrancom Raúlom Bravom z Realu Madrid za 2,3 milióna eur. Dvadsaťšesťročného španielskeho reprezentanta by mali verejnosti predstaviť v piatok v rakúskom Seefelde, kde je výprava Olympiakosu momentálne na sústredení.

Rodák z Valencie nastúpil prvýkrát za seniorský tím "bieleho baletu" v októbri 2001. Odvtedy odohral v drese Realu 77 ligových zápasov a 21 stretnutí v Lige majstrov. Štrnásťnásobný reprezentant "Červenej fúrie", ktorý strávil sezónu 2002/03 na hosťovaní v anglickom tíme Leeds United, je už piatou letnou posilou Pirea pred novou sezónou. Okrem neho posilnili pravidelného účastníka Ligy majstrov aj Leonel Núnez, Luciano Galletti, Darko Kovačevič a Paraskevas Antzas.


Nachádzate sa tu:
Domov