Bývalý slovanista sa objavil na Instagrame Messiho. Medzitým ho vykradli

Lionel Messi.
Lionel Messi. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|1. sep 2022 o 16:45

Rafael Ratao si v Ligue 1 zahral proti hviezdam PSG.

TOULOUSE. Futbalové hviezdy Paríža St. Germain nedopustili prehru ani v piatom ligovom kole a ostávajú na čele priebežnej tabuľky Ligue 1.

V stredu im body neukradol ani nováčik z Toulouse. Naopak, počas zápasu bol vykradnutý domáci futbalista Rafael Ratao, bývalý útočník Slovana Bratislava.

Brazílsky krídelník zamieril do Touluse minulé leto a francúzskemu druholigistovi pomohol medzi elitu jedenástimi gólmi a dvomi asistenciami.

Dobrú formu ukazuje aj v úvode nového ročníka. Vo francúzskej lige strelil už dva góly a dobrý výkon predviedol aj proti favorizovanému PSG.

Vyhral polovicu súbojov, mal vysokú presnosť prihrávok, no ani raz neohrozil bránu Gianluigiho Donnarummu. V 64. minúte videl žltú kartu za faul.

Po zápase si fotografiu súboja s ním zavesil na Instagram aj legendárny Lionel Messi, ktorý sa gólovo nepresadil a tréner ho desať minút pred koncom vystriedal.

PSG napriek tomu vyhral na ihrisku nováčika 3:0.

Hoci Messi asistoval na úvodné góly Mbappého a Neymara, okrem Francúza na ihrisku ani jeden z nich nezostal až do konca.

"Musel som striedať, pretože nás čaká veľa zápasov. Trochu to rozhodilo mužstvo a musel som zmeniť systém, potom sme však hru kontrolovali," uviedol tréner Parížanov Galtier.

Menšia radosť panovala na domácej strane, keďže Toulouse zatiaľ z piatich zápasov vyhral iba jediný.

Obzvlášť sklamaný bol Ratao, ktorý po príchode domov zistil, že mal počas zápasu doma neželanú návštevu.

"Chcem vás informovať, že včera večer počas zápasu proti PSG bol vykradnutý môj byt. V čase krádeže sme neboli doma, ja aj moja rodina sme v poriadku," napísal Ratao na svoj instagramový profil.

"Ďakujem za všetky správy a podporu od fanúšikov a predovšetkým chcem poďakovať všetkým policajtom a ľuďom v klube," doplnil Brazílčan.

Tabuľka Ligue 1

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Ligue 1»Bývalý slovanista sa objavil na Instagrame Messiho. Medzitým ho vykradli