Radolský má v zostave proti HSV na 90 percent jasno

SITA|22. okt 2008 o 17:28

Hlavný tréner MŠK Žilina Dušan Radolský na stredajšej podvečernej oficiálnej tlačovej besede v žilinskom hoteli Holiday Inn novinárom.

ŽILINA. Hlavný tréner MŠK Žilina Dušan Radolský na stredajšej podvečernej oficiálnej tlačovej besede v žilinskom hoteli Holiday Inn novinárom (okrem slovenských boli prítomní aj nemeckí žurnalisti i jeden český novinár, pozn.) neprezradil mená hráčov, ktorí vyhehnú na ihrisko vo štvrtkovom úvodnom vystúpení v F-skupine Pohára UEFA 2008/2009 proti Hamburgeru SV.

"Hráči sa musia o zostave dozvedieť ako prví, nie médiá. Pokiaľ ide o základnú jedenástku, mám v nej na 90 percent jasno. Zvažujem ešte dve alternatívy, uvidíme, pre ktorú sa napokon rozhodnem," uviedol kouč MŠK a pokračoval: "Vo štvrtok nemôžem s určitosťou rátať s dištancovaným Ježom, k dispozícii pre zranenie nie je ani Belák. Uvidíme ako to bude vyzerať s Pečalkom, ktorého štart je pre zlomeninu malíčka na ruke otázny."

Dušan Radolský vie, proti komu jeho zverenci nastúpia na štadióne pod Dubňom od 18.30 h. "Číslami sa dá sila Hamburgu vyjadriť jednoducho: stačí sa pozrieť na tabuľku I. nemeckej bundesligy a na káder, ktorý má HSV k dispozícii. Každý z hráčov, ktorý nastúpil v nedeľňajšom ligovom dueli proti Schalke 04 (výsledok 1:1, pozn.), je reprezentantom svojej krajiny. Tým je povedané všetko.

" Napriek tomu, že nemecký klub je jednoznačným favoritom, šéf žilinského realizačného tímu sa dopredu nevzdáva. "Pokiaľ by sme mali mať strach pred Hamburgom, nemusíme ani nastúpiť. Máme samozrejme pred súperom rešpekt, ale strach nie. Budeme sa snažiť vo štvrtok maximálne skoncentrovať. Tieto zápasy sú špecifické tým, že nie je nejaká možnosť odvety s tým istým tímom. Inak však ide o klasické pohárové duely, ničím sa nelíšiace od tých, ktoré Žilina v tomto ročníku Pohára UEFA odohrala," zdôraznil D. Radolský a dodal:

"Hamburger SV je favoritom našej F-skupiny. My sme sa momentálne dostali do fázy, keď sme chceli mať dobré mužstvo, ktoré hrá s najlepšími. Momentálne nastal ten čas, že s nimi hráme. Radi by sme prekvapili, napríklad tak ako sa to podarilo cyperskej Famaguste či bieloruskému klubu BATE Borisov v tejto sezóne Ligy majstrov. Želám si, aby aj po našom štvrtkovom zápase s HSV bola v šatni taká dobrá nálada, ako po dnešnom popoludňajšom tréningu v Budatíne."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Radolský má v zostave proti HSV na 90 percent jasno