Prešov získal českého obrancu Michala Ščasného

SITA|7. aug 2008 o 09:59

PREŠOV 7. augusta (SITA) - Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2008/09 1. FC Tatran Prešov získal do svojich radov ďalšiu posilu. Ako informuje oficiálna internetová stránka klubu, ...

PREŠOV 7. augusta (SITA) - Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2008/09 1. FC Tatran Prešov získal do svojich radov ďalšiu posilu. Ako informuje oficiálna internetová stránka klubu, vedeniu "koňarov" sa podarilo dotiahnuť príchod českého legionára Michala Ščasného (nar. 19. augusta 1978). "Michal podpísal s 1. FC Tatran dvojročnú zmluvu. V klube týždeň trénoval, máme prehľad o jeho výkonnosti. Absolvoval aj funkčné testy a zdravotnú prehliadku. Robíme všetko pre to, aby bol trénerom k dispozícii už na sobotňajší domáci ligový duel proti Banskej Bystrici," povedal pre www.1fctatran.sk športový riaditeľ Erik Bogdanovský.

Dvadsaťdeväťročný syn známeho českého trénera Zdeňka Ščasného by mal v "zelenom-bielom" drese obhospodarovať pravý kraj defenzívnej formácie. Obrana Tatrana tak bude mať výlučne české zloženie, keďže na stopérskych postoch figurujú Pikl s Čepom a vľavo hráva Josl.

"Cítil som veľkú serióznosť zo strany manažmentu klubu počas rokovaní. Ponuka z najvyššej súťaže bola lákavá. Bolo by super, ak by som hrával v obrane spolu so stopérom Alešom Piklom. Poznáme sa zo spoločného pôsobenia v Roudnici, ale najmä z éry vo Viktorii Žižkov," povedal odchovanec Slovana Bohnice. Bývalý hráč Roudnice, Ústí nad Labem, B-tímu pražskej Sparty, Viktorie Žižkov, belgického Westerlo a cyperského klubu Anagennisis Dherinia zároveň prezradil o sebe jednu zaujímavosť: "Moja babička pochádza z Prešova a môj dedko je z okolia Bratislavy."

Nachádzate sa tu:
Domov