Portugalčania na ďalšie duely kvalifikácie aj s C. Ronaldom

SITA|3. okt 2008 o 15:31

Hlavný kormidelník portugalskej futbalovej reprezentácie Carlos Queiroz oznámil v piatok svoju 23-člennú nomináciu na najbližšie dva kvalifikačné zápasy.

LISABON. Hlavný kormidelník portugalskej futbalovej reprezentácie Carlos Queiroz oznámil v piatok svoju 23-člennú nomináciu na najbližšie dva kvalifikačné zápasy 1. skupiny o postup na MS 2010 proti Švédsku (hrá sa v sobotu 11. októbra) a Albánsku (streda 15. 10.). V kádri sa po dlhšej pauze spôsobenej zranením nachádza už aj krídelník anglického Manchestru United Cristiano Ronaldo, ktorý by mohol absolvovať svoju premiéru v národnom drese pod taktovkou Carlosa Queiroza. Ten pre zranenie nemôže počítať s útočníkom Simaom Sabrosom a obrancom Ricardom Carvalhom.

Nominácia portugalskej futbalovej reprezentácie na najbližšie dva kvalifikačné zápasy 1. skupiny o postup na MS 2010 proti Švédsku (hrá sa v sobotu 11. októbra) a Albánsku (streda 15. 10.):

Brankári: Quim (Benfica Lisabon), Eduardo Carvalho (Sporting Braga), Daniel Fernandes (VfL Bochum/Nem.).

Obrancovia: José Bosingwa, Paulo Ferreira (obaja FC Chelsea/Angl.), Tonel (Sporting Lisabon), Pepe (Real Madrid/Šp.), Bruno Alves (FC Porto), Fernando Meira (Galatasaray Istanbul/Tur.), Antunes (US Lecce/Tal.), Miguel (FC Valencia/Šp.).

Stredopoliari: Deco (FC Chelsea/Angl.), Raúl Meireles (FC Porto), Carlos Martins (Benfica Lisabon), Joao Moutinho (Sporting Lisabon), Maniche

(Atlético Madrid/Šp.), Cristiano Ronaldo (Manchester United/Angl.), Ricardo Quaresma (Inter Miláno/Tal.).

Útočníci: Danny (Zenit Petrohrad/Rus.), Nani (Manchester United/Angl.), Nuno Gomes (Benfica Lisabon), Hugo Almeida (Werder Brémy/Nem.), Yannick Djalo (Sporting Lisabon).

Nachádzate sa tu:
Domov