Porto pokračuje vo výbornom štarte do novej sezóny

SITA|30. okt 2007 o 12:25

PORTO 30. októbra (SITA) - Úradujúci portugalský futbalový majster FC Porto pokračuje vo vynikajúcom štarte do aktuálnej sezóny. "Draci", dres ktorých oblieka aj slovenský reprezentačný obranca Marek ...

PORTO 30. októbra (SITA) - Úradujúci portugalský futbalový majster FC Porto pokračuje vo vynikajúcom štarte do aktuálnej sezóny. "Draci", dres ktorých oblieka aj slovenský reprezentačný obranca Marek Čech, v ôsmich doterajších kolách nestratili ani bod a na čele tabuľky majú pred druhou Benfikou Lisabon už priepastný osembodový náskok. Zatiaľ posledné víťazstvo si mužstvo z Estadio do Dragao pripísalo v pondelok večer, keď na domácej pôde nedalo šancu tímu Leixoes (3:0). Dvadsaťštyriročný rodák z Trebišova Marek Čech sa tentoraz neobjavil v základnej zostave trénera Jesualda Ferreiru, no už v 15. min sa dostal na trávnik, keď nahradil Joseho Bosingwu.

Skóre duelu otvoril už v 5. min argentínsky zakončovateľ Lisandro López a keď o tri minúty pridal druhý presný zásah FC Porto Tarik Sektioui, o držiteľovi troch bodov bolo prakticky rozhodnuté. Dvanásť minút pred koncom zápasu napokon uzavrel skóre na 3:0 svojím druhým gólom López.


Nachádzate sa tu:
Domov