Poľská organizácia KSW ponúka Conorovi McGregorovi veľmi lukratívnu zmluvu

Vladimír Bilohuščin|1. máj 2016 o 02:00

Po ruskom Fight Nights tu máme ešte lukratívnejšiu ponuku, s ktorou prišla poľská KSW

Potom, čo bol Conor McGregor oficiálne stiahnutý zo štartovky UFC 200 sa začalo špekulovať o jeho návrate do klietky. A keďže je meno McGregor spomedzi všetkých bojovníkov najzvučnejšie, začali prichádzať ponuky z konkurenčných organizácii. Prvou sa prezentovala ruská Fight Nights, ktorá Írovi ponúkla za vystúpenie 2 milióny dolárov.

McGregor momentálne v UFC zarába milión dolárov za zápas, čo je síce najviac spomedzi všetkých bojovníkov, ale v porovnaní s prínosom pre organizáciu, je jeho pláca stále extrémne nízko. Veď nedávne prepočty ukázali, že UFC 200 stratí bez McGregora 45 miliónov dolárov.

Po Fight Nights ale prišla ešte lukratívnejšia ponuka, keď popredná poľská organizácia KSW oznámila, že McGregorovi zaplatí na MMA pomery neuveriteľné 3 milióny dolárov, čo predstavuje trojnásobok jeho doterajších príjmov. Oficiálnu ponuku uverejnil na sociálnej sieti spoluvlastník KSW Maciej Kawulski.

Conor momentálne neplánuje odísť z UFC a tak sa jeho vystúpenia u našich severných susedov pravdepodobne nedočkáme. UFC prezident Dana White už stihol avizovať, že Íra uvidíme na niektorom z nasledujúcich podujatí po UFC 200.  

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Poľská organizácia KSW ponúka Conorovi McGregorovi veľmi lukratívnu zmluvu