Podľa Beckhama najbližší týždeň určí jeho budúcnosť

SITA|22. feb 2009 o 22:39

Ikona anglického futbalu David Beckham si myslí, že v priebehu budúceho týždňa by sa mohla úspešne ukončiť jeho prestupová sága.

RÍM. Tridsaťtriročný záložník je ako kmeňový hráč amerického Los Angeles Galaxy na krátkodobom hosťovaní v AC Miláno, vedenie "rossoneri" by však s Beckhamom rado predĺžilo spoluprácu. Funkcionári Galaxy by sa podľa vlastných slov za istých okolností odchodu bývalého kapitána anglickej reprezentácie do Talianska nebránili, nepáči sa im však ponúkané odstupné. "Naozaj netuším, ako sa celá situácia ukončí, viem však, že najbližší týždeň bude dôležitý. Chcem zostať v Miláne," nechal sa počuť bývalý hráč Manchestru United a Realu Madrid. "So zvýšením odstupného celkom určite nebudeme súhlasiť. Mám bohaté skúsenosti s odhadom cien za hráčov a v tomto prípade nie je dôvod na vyššiu ponuku. Rozpočet, ktorý mám k dispozícii, je už teraz napnutý," povedal viceprezident AC Adriano Galliani.

Šéf kalifornského tímu Tim Leiweke však odhodlane vyhlásil, že nie je ochotný akceptovať podhodnotenú sumu: "Pred dvoma týždňami nás AC oslovilo so skutočne smiešnym návrhom, odmietol som ho v priebehu pár sekúnd. Ponúkané tri milióny dolárov by nám nenahradili ani len výpadok spôsobený poklesom predaja replík dresov. Ak Miláno Beckhama skutočne až tak veľmi chce, nerozumiem, prečo toľko otáľajú."

Nachádzate sa tu:
Domov