Po zápase s Mayweatherom chce Conor prepísať históriu v Rusku

Vladimír Bilohuščin|29. jún 2017 o 02:00

Na prvom evente na ruskej pôde nechce chýbať ani írska superstar.

Po náročných rokovaniach sa fanúšikovia Conora McGregora konečne dočkali očakávaného duelu s Floydom Mayweatherom, ktorý sa uskutoční koncom augusta. Írov návrat ale očakávajú aj fanúšikovia MMA. A Conor ich nesklamal, keď oznámil, že do konca roku chce ešte stihnúť obhajobu titulu ľahkej váhy.

Nebol by to Conor, keby si pre divákov zasa nepripravil poriadnu bombu. Dana White totiž prezradil, že Írove želanie je bojovať na historicky prvom podujatí UFC v Rusku s neporazeným domácim hrdinom Khabibom Nurmagomedovom. „Viete čo mi povedal Conor? Povedal mi, ´chcem Khabiba v Rusku´,“ prezradil White. „Nie je to perfektné? Povedal, že chce Khabiba v Rusku. Conor je neuveriteľný úkaz. Pracuje na zápase s Floydom a popritom už hovorí o Khabibovi v Rusku. Sú to presne tie veci, ktoré z vás urobia superstár. Mám chlapcov, ktorí mi iba stále hovoria ako nechcú bojovať s tým a s tým a potom je tu Conor, ktorý má boxerský zápas s Floydom a potom chce bojovať v Rusku. Jeho sa proste nedá nemilovať.“

Murmagomedov má ale momentálne iné starosti, keď bol po nezvládnutí váhy pred súbojom s Tonym Fergusonom v zlej situácii a dokonca zvažoval ukončenie kariéry. Momentálne sa ale zdá, že je zasa v hre a už aj stihol poslať Fergusonovi správu, že na neho bude pripravený. Ak všetko pôjde podľa plánov a Khabib nad Fergusonom zvíťazí, súboju dvoch velikánov nebude nič brániť v ceste. A bude vysoko pravdepodobné, že súboj McGregor vs. Nurmagomedov v Rusku poláme všetky rekordy.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po zápase s Mayweatherom chce Conor prepísať históriu v Rusku