Po prehre má Masvidal vyhliadnutých dvoch súperov

(Zdroj: Zuffa LLC)
Daniel Stankovič|6. júl 2021 o 09:20 (aktualizované 6. júl 2021 o 09:23)

Po tvrdom knokaute chystá návrat.

FLORIDA. Popredný zápasník weltrovej divízie UFC Jorge "Gamebred" Masvidal sa neúspešnom aprílovom ťažení o titul chystá vrátiť do zápasu už čoskoro.

Poďla správ bývalého reportéra ESPN Ariela Helwaniho by sa mal 36-ročný bojovník chcieť ukázať už na jeseň a do zápasu proti sebe navrhol hneď dve známe mená.

„Hovoril som z Jorgeho manažérom Abrahamom Kawom a povedal, že si pre svoj návrat Masvidal v októbri alebo novembri si predstavuje jedného z dvojice Nick Diaz a Colby Covington,“ napísal na sociálnu sieť Twitter Helwani.

Zaujímavosťou je, že rodáka z Miami spája v oboma bojovníkmi spoločná minulosť. V prvom prípade išlo o súboj z novembra 2019 s mladším bratom Nicka, Nateom Diazom, ktorého dokázal po troch kolách Masvidal presvedčivo poraziť.

S jednotkou rebríčka weltrovej váhy Covingtonom bol naopak Gamebred dlhoročným tímovým kolegom a dobrým priateľom.

Všetko trvalo až do času, kedy sa z kamarátov nestali rivali. Spoločný súboj je však z dnešného pohľadu málo pravdepodobný keďže by najbližším titulovým vyzývateľom mal byť práve Covington.

Po druhej prehre za sebou s kráľom váhovej kategórie do 77 kilogramov Kamaruom Usmanom je dnes Masvidal neľahkej situácii, kedy by sa víťazstvom vrátil nielen na víťaznú vlnu, ale tiež ukázal, že v boji o najvyššie priečky ešte nepovedal posledné slovo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po prehre má Masvidal vyhliadnutých dvoch súperov