Po brutálnom zápase išiel Kozma na vyšetrenie. Je v poriadku, tvrdí Novotný

Promotér Oktagon MMA Ondřej Novotný.
Promotér Oktagon MMA Ondřej Novotný. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|5. dec 2022 o 12:07

Bývalý šampión mal absolvovať CT vyšetrenie.

OSTRAVA. Sobotný večer patril turnaju Oktagon 37, ktorého hlavnou čerešničkou bol titulový súboj vo velterovej váhe medzi domácim Davidom Kozmom a Brazílčanom Kaikom Britom.

Z víťazstva a premiérového zisku titulu sa tešil druhý menovaný, keď dlhoročnému šampiónovi uštedril viacero tvrdých knockdownov, než bol súboj nakoniec v treťom kole zastavený.

„Aj porážka je niekedy víťazstvo. David to tak zatiaľ necíti a keď som mu povedal, že rozhodca dostáva hroznú kritiku, tak mi odpovedal: 'Fakt, no, tak to mal asi ešte nechať, keď to všetci hovoria'.

Čo na to povedať? Zápas už videl, stále v ňom bol, nech už to vyzeralo akokoľvek, a je strašne sklamaný," prezradil promotér organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný.

Kozma mal po ťažkom súboji absolvovať aj vyšetrenie hlavy, ktoré vraj dopadlo dobre.

"CT vyšetrenie ukázalo, že je v poriadku a má 'len' povrchové zranenia. Sklamanie skôr alebo neskôr prejde, ale to, čo predviedol pri svojej jazde šampióna, v nás aj v ňom zostane.

Čakajú nás spoločne neuveriteľné veci a je jasné, že po včerajšku si ešte väčší šampión a skutočný šampión všetkých fanúšikov, než kedykoľvek predtým,“ reagoval promotér Ondřej Novotný na sociálnych sieťach.

Kozma by sa mal už v marci predstaviť v pyramíde projektu Tipsport Game Changer, kde si počas vyraďovacích súbojov bojovníci velterovej váhy rozdelia milión eur. Pre víťaza pyramídy čaká 300 tisíc eur.

Otázne však je, či sa bývalý šampión dokáže o tri mesiace vrátiť do akcie po tak náročnom dueli, kde utŕžil množstvo rán.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po brutálnom zápase išiel Kozma na vyšetrenie. Je v poriadku, tvrdí Novotný