Organizácia PML na čele s Monikou Chochlíkovou má najvyššie ambície

(Zdroj: PML)

Tento rok môžeme očakávať celú sériu podujatí PML.

TRENČÍN. Už koncom mesiaca nás čaká premiéra novej organizácie Professional Muaythai League, v ktorej sa bude zápasiť výlučne pod pravidlami Muaythai a K1, ale novinkou bude aj revolučná forma váženia a otvorená forma bodovania.

Organizácia už prezradila najvčšie hviezdy prvého podujatia, ktorým kraľuje čerstvá majsterka sveta Monika “Volcano” Chochlíková.

Tú čaká hlavný zápas večera pod pravidlami Muaythai v malých MMA rukaviciach proti švajčiarskej šampiónke Aline Seiberth.

„Som veľmi šťastná, že konečne po polroku budem mať zápas doma na Slovensku. O to viac som rada, že to bude pod hlavičkou novovzniknutej organizácie PML a pravidlami thajského boxu v MMA rukaviciach,“ hodnotí blížiaci sa zápas Chochlíková.

Na podujatí sa predstavia aj ďalšie známe mená domácej scény ako Melvin Mané, Ivan Bartek, Lukáš Mandinec alebo Michal Reissinger, ktorý si to rozdá s ťažkotonážnikom Mitričom.

Projekt PML vznikol spojením síl niekoľkých významných postáv československej postojárskej scény, akými sú Tomáš Tadlánek, ktorý desať rokov organizuje akcie Muay Thai Evening, Róbert Kajánek, ktorý stojí za ENFUSION v Žiline, Lukáš Masta Jirkovský, skúsený český tréner pražského klubu X-Gym a Jiří Apeltauer, reprezentačný tréner českej Muaythai reprezentácie. 

,,Som nesmierne nadšený z projektu PML, je to niečo čo na československej scéne bojových športov chýbalo a vyplní to tu veľkú medzeru. Mám od PML tie najvyššie očakávania, keďže sa dokázali zjednotiť ľudia, ktorí majú obrovské skúsenosti s bojovými športami a za projektom stojí aj náš silný generálny partner ZIZZY Group, vďaka čomu môžeme naše plány naplno realizovať,“ zhodnotil nový projekt Tadlánek.

PML plánuje zorganizovať v tomto roku hneď niekoľko akcií v mestách po celom Slovensku a v Čechách. Cieľom organizácie je z Professional Muaythai League vytvoriť najsilnejšiu európsku postojársku ligu a vytvoriť tak priestor pre domácich zápasníkov, či už na domácej alebo zahraničnej pôde.

V pláne sú pyramídy o šampiónov PML v spolupráci so slovenským a českým národným zväzom SMTA – Slovenská Muaythai Asociácia a CMTA – Česká Muaythai Asociácia.

Premiérové podujatie Professional Muaythai League uvidíme už 29. januára v Trenčíne, bohužiaľ s obmedzeným počtom divákov kvôli aktuálnej pandemickej situácii.

Diváci si však PML budú môcť vychutnať vďaka živému prenosu na platforme oktagon.tv.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Organizácia PML na čele s Monikou Chochlíkovou má najvyššie ambície