Platini pochválil C. Ronalda za dodržanie kontraktu s ManU

SITA|28. aug 2008 o 22:16

MONAKO 28. augusta (SITA, AFP) - Prezident Európskej futbalovej únie (UEFA) Michel Platini vo štvrtok kvitoval rozhodnutie Cristiana Ronalda, ktorý sa napokon rozhodol rešpektovať platnú zmluvu s Manchestrom ...

MONAKO 28. augusta (SITA, AFP) - Prezident Európskej futbalovej únie (UEFA) Michel Platini vo štvrtok kvitoval rozhodnutie Cristiana Ronalda, ktorý sa napokon rozhodol rešpektovať platnú zmluvu s Manchestrom United a neprestúpiť do Realu Madrid. "V priebehu mojej aktívnej hráčskej kariéry som vždy dodržiaval zmluvy. Nemá totiž žiaden zmysel podpísať kontrakt a neskôr ho nerešpektovať. A to je práve veľký problém moderného futbalu, som z toho veľmi smutný," povedal niekdajší vynikajúci francúzsky internacionál.

Dvadsaťtriročného rodáka z Funchalu Cristiana Ronalda, ktorého vo štvrtok v Monaku vyhlásili za najlepšieho hráča ostatnej edície Ligy majstrov 2007/2008, sa počas aktuálneho letného prestupového obdobia intenzívne snažil zlanáriť "biely balet". Vo "vojne nervov" však zvíťazil kouč ManU Alex Ferguson a Ronaldo si tak i v nadchádzajúcej sezóne 2008/2009 bude obliekať dres "červených diablov".


Nachádzate sa tu:
Domov