Odmietol lukratívnu ponuku. Petrášek: Mrzelo by ma odísť z Oktagonu

Miloš "Meloun" Petrášek.
Miloš "Meloun" Petrášek. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|17. nov 2021 o 11:09 (aktualizované 17. nov 2021 o 11:13)

Rozhodol sa. Pôsobisko zmeniť neplánuje.

PRAHA. V Oktagone by sme našli len málo bojovníkov, ktorí sú na domácej scéne medzi fanúšikmi zmiešaných bojových umení tak obľúbení.

Český zápasník Miloš "Meloun" Petrášek patrí medzi hlavné tváre najväčšej československej organizácie. Podľa všetkého tomu nebude inak ani v najbližšom období.

Zástupca elitného pražského klubu Reinders MMA sa na sociálnej sieti Instagram rozpísal o lukratívnej ponuke prestúpiť do konkurenčnej ligy. Tú napokon neprijal.

Ako sám vraví, odísť z Oktagonu pre neho nebolo možnosťou. Zdôrazňuje výzvy v podobe náročných zápasov, ktoré mu organizácia ponúka.

„Ako mnohí zápasníci na domácej scéne som dostal ponuku bojovať pre novovznikajúcu organizáciou, ktorá prišla na domácu scénu. Išlo o doslova ponuku, ktorá sa neodmieta. Za to ďakujem, vážim si toho, avšak odísť z Oktagonu by ma mrzelo.

Páči sa mi, kam sa to za tie roky posunulo a tiež to, kam to celé smeruje. Môj sensei André Reinders (hlavný tréner) sa stretol s Ondřejom Novotným (promotér Oktagonu), a som rád, že si môžeme podať ruku tak, ako to už robíme roky. Rozhodli sme pre Oktagon.

Máme pred sebou výzvy, ktorým musíme čeliť a nie pred nimi utekať. Vážim si každého jedného človeka, čo niečo urobil alebo robí pre bojové športy a samozrejme vás, ktorí to sledujete. Vďaka tomu sa neustále zvyšuje úroveň a my sa môžeme venovať tomu, čo tak milujeme,“ napísal popredný zápasník československej scény.

Čo sa týka najbližšieho zápasu, Petrášek sa mal pôvodne predstaviť koncom roka na jubilejnom turnaji Oktagon 30 v súboji proti Brazílčanovi Rafaelovi Xavierovi.

Z dôvodu nešpecifikovaného zranenia k tomu však nedôjde. 28-ročný bojovník očakáva návrat do oktagonu niekedy po novom roku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Odmietol lukratívnu ponuku. Petrášek: Mrzelo by ma odísť z Oktagonu