Tri zápasy v priebehu piatich dní. Hráčov zavriem do chladničky, hnevá sa Guardiola

Pep Guardiola.
Pep Guardiola. (Autor: TASR/AP)
TASR|19. okt 2019 o 11:27

Kritizuje program Premier League.

MANCHESTER. Pep Guardiola, tréner futbalistov Manchester City, sa obáva o zdravie svojich hráčov vzhľadom na nabitý decembrový ligový program.

V priebehu piatich dní obhajcovia titulu odohrajú tri súboje anglickej Premier League. Najprv sa 27. decembra predstavia na pôde Wolverhamptonu, o dva dni neskôr privítajú Sheffield a o ďalšie tri dni hostia Everton.

"Hráčov asi pošlem do chladničky. Nežartujem, prídu domov, otvoria chladničku a na dva dni sa v nej zavrú," vyjadril nespokojnosť so zápasovým rozpisom Guardiola.

Jeho zverenci odohrajú v decembri celkovo až sedem duelov. Ďalšie dva sú naplánované na úplný záver novembra a prvý deň nového roka.

"Na jednej strane rozumiem biznisu, no na tej druhej sa starám aj o zdravie hráčov. Nikoho dnes nezaujímajú hráči. Niekto je zranený? Nevadí, použi niekoho iného," dodal 48-ročný Španiel.

Hráči City momentálne strácajú na vedúci Liverpool už osem bodov. V sobotu sa predstavia na ihrisku Crystal Palace, kde sa budú snažiť o revanš po predchádzajúcej domácej prehre s Wolverhamptonom (0:2).

Informovala o tom agentúra AFP.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Tri zápasy v priebehu piatich dní. Hráčov zavriem do chladničky, hnevá sa Guardiola