Pato a Pirlo neprestúpia do Chelsea

SITA|11. jún 2009 o 17:57

Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Leonardo vyhlásil, že Andrea Pirlo a Alexandre Pato neprestúpia do londýnskej Chelsea. O stredopoliara a útočníka prejavil záujem ...

RÍM. Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Leonardo vyhlásil, že Andrea Pirlo a Alexandre Pato neprestúpia do londýnskej Chelsea. O stredopoliara a útočníka prejavil záujem kouč Carlo Ancelotti, ktorý "červeno-čiernych" viedol do konca uplynulého ročníka a po ňom zamieril na Stamford Bridge. "Žiaden z nich nebude meniť pôsobisko," vyhlásil pre internetové vydanie La Gazzetta dello Sport Leonardo a ďalej dodal: "Sú dôležitou súčasťou tímu a mali výrazný podiel na našich víťazstvách v minulosti."

Odchod Kaká do Realu Madrid nebude automaticky znamenať transfery ďalších hviezd "rossoneri". "Všetky veľké mená na 99,9 percenta zostanú tu. Pato je najlepší devätnásťročný útočník na svete, a preto bude v Miláne v budúcej sezóne nie na 99,9 percenta, ale rovno na 100," povedal šéf exekutívy AC Adriano Galliani a potvrdil záujem o angažovanie bosnianskeho ofenzívneho stredopoliara Edina Džeka, hoci jeho súčasný klub VfL Wolfsburg rázne zmietol zo stola nedávnu ponuku. Podľa Gallianiho sa končí hosťovanie ukrajinského útočníka Andrija Ševčenka z FC Chelsea a Philippa Senderosa z Arsenalu Londýn a obaja opúšťajú San Siro.

Nachádzate sa tu:
Domov