Opäť sklamanie. Hrivíka poslali Rangers už štvrtý rok na farmu

Marek Hrivík (hore) v súboji s obrancom Bostonu Colinom Millerom.
Marek Hrivík (hore) v súboji s obrancom Bostonu Colinom Millerom. (Autor: SITA/AP)
TASR|26. sep 2015 o 07:41

Slovenský hokejista stále čaká na svoj prvý zápas v NHL.

NEW YORK. Slovenský hokejista Marek Hrivík si v prípravnom kempe nevybojoval miesto v prvom tíme New Yorku Rangers.

Vedenie klubu NHL ho v piatok spolu s ďalšími štyrmi hráčmi poslalo na farmu do Hartfordu do AHL. Hrivík sa tak do prvého tímu Rangers neprebojoval ani na štvrtý pokus a stále čaká na svoj prvý zápas v NHL.

Slovák odohral v príprave za Rangers dva zápasy, v ktorých sa bodovo nepresadil. Hoci ho tréner Alain Vigneault za hru pochválil, neprežil 24-ročný útočník tretie kolo škrtov newyorského tímu. Kouč z kempu vyradil aj Bretta Bellemorea, Tommyho Hughesa, Jeffa Malcolma a Adama Tambelliniho a nechal si v kádri 34 hráčov.

Hrivík v júli o ďalší rok predĺžil dvojcestný kontrakt s Rangers. Vo štvrtok odohral v zápase proti Bostonu takmer dvanásť minút.

"Mal niektoré dobré momenty. Som tu tretiu sezónu a on sa každým rokom zlepšuje. To je niečo, čo radi vidíte - keď mladí hráči napredujú," vyjadril sa kouč Rangers.

Jeho odpoveď na otázku, či Slovák má šancu na prvý tím, však nebola povzbudivá, píšu New York Daily

Účastník vlaňajších MS v Minsku tak zrejme opäť začne sezónu v Hartforde. Na farme strávil Hrivík už vyše tri sezóny, v AHL dosiaľ odohral 194 stretnutí s bilanciou 33 gólov a 54 asistencií.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Opäť sklamanie. Hrivíka poslali Rangers už štvrtý rok na farmu