V londýnskom šlágri uspel Arsenal. Chelsea nastrieľal tri góly

Theo Walcott zvyšoval na priebežných 2:0.
Theo Walcott zvyšoval na priebežných 2:0. (Autor: SITA/AP)
Sportnet|22. sep 2016 o 23:40

Všetky tri góly padli už v prvom polčase.

LONDÝN. Arsenal Londýn prekvapujúco jednoznačne zdolal FC Chelsea 3:0 v sobotňajšom šlágri šiesteho kola najvyššej anglickej súťaže.

Domáci futbalisti rozhodli o svojom víťazstve už v prvom polčase - gólovo sa presadili Alexis Sánchez, Theo Walcott a Mesut Özil.

Tréner Arsené Wenger tak okorenil dvadsiate výročie na lavičke klubu štvrtým ligovým víťazstvom po sebe.

Naopak, mužstvo okolo trénera Antonia Conteho nevyhralo už tretí zápas za sebou a prepadlo sa na ôsme miesto v tabuľke.

Arsenal Londýn - Chelsea Londýn 3:0 (3:0)

Góly: 11. Alexis Sánchez, 14. Walcott, 40. Mesut Özil

Online prenos: 

Anglická Premier League  2016/2017
24.09.2016 o 18:30
Arsenal
3:0
(3:0, 0:0)
90+3 minúta
Ukončený
Chelsea
Prehľad
Góly: 11. Alexis Sánchez, 14. Walcott, 40. Özil. ŽK: 28. Ivanović (CHE), 83. D. Costa (CHE). Rozhodca: Michael Oliver.
Prenos
Prvú veľkú bitku o Londýn v sezóne 2016/2017 jasne ovládol Arsenal FC. Domáci futbalisti najmä v prvom polčase absolútne dominovali a gólmi Alexisa Sáncheza, Thea Walcotta a Mesuta Özila rozhodli o svojom jednoznačnom víťazstve v pomere 3:0. To je na dnes odo mňa všetko, užite si ešte zvyšok prvého jesenného víkendu!
90+3
Koniec zápasu.
90+3
Zápas sa už len dohráva, hráči Arsenalu sa už nikam neponáhľajú.
90+2
Olivier Giroud sa už pretláčal do zakončenia pred Thibautom Courtoisom. Nevyšlo mu to, francúzskeho útočníka to však mrzieť nemusí.
90+1
O víťazovi zápasu je už dávno rozhodnuté. Domáci Kanonieri teraz držia loptu v tesnej blízkosti pokutového územia súpera.
90
Nadstavovať sa budú tri minúty.
90
Lopta zo štandardnej situácie síce mierila pred Thibauta Courtoisa, šanca z toho však nebola.
90
Opäť problémy Chelsea v rozohrávke. César Azpilicueta pokazil ľahkú prihrávku na Nemanju Matića a potom musel faulovať Mesuta Özila.
89
Domáci však tentokrát nič svetoborné nevymsleli a zápas sa už len dohráva.
88
Na druhej strane bola už kombináciu Granita Xhaku s Nachom Monrealom o niečo úspešnejšia a Arsenal si vybojoval ďalší rohový kop.
87
Sympatická snaha Chelsea aspoň o čestný gól pokračuje. Pedro však teraz poslal až príliš dlhú loptu na Marcosa Alonsa, a tak sa bude odkopávať od brány domácich.
86
Lopta sa od N'Gola Kantého a Nemanju Matića dostala až k Pedrovi. Španielsky krídelník však zakončenie absolútne nezvládol a trafil len niektorého z fanúšikov na tribúne za bránou Petra Čecha.
85
Po spolupráci Granita Xhaku s Kieranom Gibbsom zakončoval Olivier Giroud. Francúz bol však tiesnený, a tak nemohol namieriť presne.
84
84
importantMichy Batshuayi sa rútil sám na Petra Čecha, český gólman však predviedol svoje majstrovstvo a včasným vybehnutím Belgičanovu príležitosť zmaril.
83
yellowCardDiego Costa udrel Laurenta Koscielneho v súboji lakťom do tváre, za čo jepotrestaný žltou kartou.
82
Mesut Özil roztiahol hru doľava na Thea Walcotta, s jeho centrom si obrana hostí poradila.
82
Príležitosť zverencov Antonia Conteho sa skončila ďalekonosným pokusom Césara Azpilicuetu, s ktorým nemal Petr Čech žiaden problém.
81
Granit Xhaka nedokázal zastaviť N'Gola Kantého bez použitia nedovolených prostriedkov a ponúka Chelsea zaujímavú štandardnú situáciu.
80
Hosťom sa teraz podarilo Arsenal zatlačiť prd vlastné pokutové územie. Najskôr musel proti prízemnému centru zasiahnuť Kieran Gibbs a potom sa obranou The Gunners neprebil Michy Batshuayi.
79
Shkodran Mustafi opäť predviedol skvelé čítanie hry proti Diegovi Costovi.
79
changeStriedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alexis Sánchez, prichádza Olivier Giroud.
78
Ďalšia pohľadná kombinácia Arsenalu sa skončila nepresnou kolmicou Alexisa Sáncheza na Thea Walcotta.
77
Už sa na bránu Chelsea valila ďalšia lavína. Kieran Gibbs hľadal ľavačkou v pokutovom území niektorého zo svojich spoluhráčov, po odrazenej lopte mieril veľmi nepresne Granit Xhaka.
76
Po zblokovanom centri z ľavej strany založili domáci rýchly protiútok, po ktorom sa Mesut Özil ocitol v postavení mimo hry.
75
Arsenal rozohrával ďalší rohový kop. Teraz však veľmi dobre zapracovala obrana Chelsea a Kanonierov vyhnala až na polovicu ihriska.
73
Pedro sa vydal na útočný výpad k bránke Arsenalu, ale dobehol ho odmáci Bellerín a čistým sklzom ho od lopty odzbrojil.
72
Ivanovič dokázal aj tretíkrát na hranici pokutového územia prerušiť akciu svojho súpera, ale hostia sa aj naďalek musia brániť.
71
changeStriedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Michy Batshuayi.
70
changeStriedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Willian, prichádza Pedro.
69
changeStriedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alex Iwobi, prichádza Kieran Gibbs.
69
69
importantVeľká šanca Arsenalu a skvelý Courtois! Anglický forvard si zabehol za obranu a dostal presnú prihrávku, pri čom prešprintoval Cahilla, ale jeho prízemný pokus na zadnú tyč dokázal belgický brankár v službách Blues vyraziť mimo troch žrdí.
68
A opäť súboj Costa – Mustafi. Opäť z neho vyšiel víťazne nemecký stopér, ktorý bol vo vzduchu faulovaný útočníkom hostí.
67
Modrí aj naďalej držia loptu na svojich kopačkách, zatiaľ čo za postrannou čiarou sa pripravujú Pedro a Michy Batshuayi.
66
Po prihrávke od Williana sa k ďalekonosnej strele odhodlal hosťujúci kapitán Ivanovič a rana mu celkom sadla, ale bránku Arsenalu prestrelil.
65
Alonso poslal loptu na Luiza, ktorý sa ocitol na hranici vápna, kde chcel kolmicou nájsť rozbehnutého Costu, ale našiel iba dobre postaveného Mustafiho.
64
Cahill s Courtoisom sa teraz priveľmi zahrávali s rozohrávkou. Prvý menovaný najskôr napálil blokujúceho Alexisa, a potom lopta skončila za postrannou čiarou.
62
Willian vybojoval v súboji s Granitom Xhakom štandardnú situáciu. Brazílčan ju aj sám rozohral, avšak trafil len veľmi dobre sformovanú defenzívu Arsenalu.
61
Hostia však pokračujú v snahe niečo vymyslieť a dosiahnuť tak prvý gól, ktorý by ich vrátil späť do zápasu.
60
César Azpilicueta na ofenzívnom výlete našiel presným centrom hlavu Diega Costu. Španielskemu kanonierovi však dnešný duel, tak ako celej Chelsea, absolútne nevychádza. Teraz mieril svojou hlavičkou veľmi nepresne.
59
Bezduchá a statická kombinácia Chelsea sa nemohla skončiť inak ako protiútokom Arsenalu. Akciu domácich napokon z prve zakončoval Theo Walcott, ktorému však lopta vôbec nesadla a Thibaut Courtois nemal s jeho pokusom žiaden problém.
58
Vyzerá to, že Branislav Ivanović si počas polčasovej prestávky poriadne vstúpil do svedomia. Momentálne totiž predvádza o niekoľko tried lepší výkon ako v prvej polovici zápasu. Teraz v priebehu pár sekúnd niekoľkokrát zakročil proti nádejnej prihrávke či strele hráčov Arsenalu.
57
Branislav Ivanović zblokoval ďalší z centrov Héctora Bellerína na rohový kop.
56
Tak teraz si Alexis Sánchez s Granitom Xhakom vôbec nerozumeli. Arsenal založil rýchly protiútok, Mesut Özil prihrával pod seba a na hranici šestnástky sa v snahe o zakončenie zrazili Sánchez so Xhakom.
55
changeStriedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Cesc Fàbregas, prichádza Marcos Alonso.
54
Center Branislava Ivanovića odvrátil do autu Laurent Koscielny a následne sa pískal ofsajd Edena Hazarda.
53
importantA už to mohlo byť 4:0! Granit Xhaka roztiahol hru doprava na úplne voľného Thea Walcotta, ktorý centroval pred Thibauta Courtoisa, Alexis Sánchez však loptu vo výskoku netrafil!
52
Druhé postavenie mimo hry Arsenalu v druhom polčase. tentoraz sa za obranou súpera ocitol Mesut Özil.
51
Zo súboja Mustafi-Costa opäť vyšiel lepšie domáci obranca, vhadzovať bude Héctor Bellerín.
50
Diego Costa použil v súboji s so Shkodranom Mustafim ruky, a tak sa píska proti Chelsea.
49
Granit Xhaka zastavil prihrávku N'Gola Kantého na Diega Costu a dopredu mohol ísť Arsenal. Alexovi Iwobimu však lopta ušla mimo ihriska, a tak bude vhadzovať Chelsea.
48
The Blues zostali pri lopte a kombinovali v tesnej blízkosti šestnástky Arsenalu, domáci ich však opäť vytlačili až na polovicu ihriska.
47
Branislav Ivanović sa snažil nájsť dlhou loptou na hranici pokutového územia Diega Costu, Španiela však veľmi dobre postrážil Shkodran Mustafi.
46
No a druhú polovicu stretnutia začíname postavením mimo hry v podaní Alexa Iwobiho.
46
Druhý polčas sa práve v týchto chvíľach začal. Pred Chelsea FC je mimoriadne náročných 45 minút, v ktorých sa pokúsi o futbalový zázrak.
46
Začal sa druhý polčas.
Tak to bol neuveriteľný uragán zo strany Arsenalu! Kanonieri v prvom polčase vo všetkých smeroch prevýšili svojho veľkého konkurenta Chelsea FC a po góloch Alexisa Sáncheza, Thea Walcotta a Mesuta Özila vyhrávajú v bitke o Londýn už 3:0. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas. Rad je najmä na zverencoch Antonia Conteho.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45+2
Nemanja Matić poslal k zemi Mesuta Özila. Arsenal dohráva polčas na polovici súpera.
45+1
importantPo centri Cesca Fàbregasa a nie príliš istom zákroku Petra Čecha triafa Eden Hazard len bočnú sieť domácej brány!
45+1
Theo Walcott zastavil Edena Hazarda len za cenu nedovoleného zákroku.
45
Nadstavovať sa budú dve minúty.
45
Následný center Alexisa Sáncheza našiel len kopačku niektorého z jeho protihráčov.
44
Theo Walcott sa už-už mohol opäť rútiť sám na Thibauta Courtoisa, tentoraz však dobre zasiahol David Luiz.
44
Opäť sa nehrá po nedovolenom zákroku Davida Luiza, ktorý tento verdikt ešte konzultuje s hlavným rozhodcom.
43
Arsenal hrá v neuveriteľnej pohode. Nacho Monreal si teraz vypýtal faul od Branislava Ivanovića.
42
Mizériu Chelsea v tejto chvíli podčiarkol zbytočným útočným faulom Nemanja Matić.
40
40
goalArsenal FC dal gól! Tak toto je polčas snov pre Arsenal FC! MESUT ÖZIL si krásnym spôsobom prebral loptu na vlastnej polovici, potiahol ju až pred pokutové územie Chelsea, kde ukážkovo zakombinoval s Alexisom Sánchezom a akciu zakončil nádherným nechytateľným volejom! Tak to bola paráda od hviezdnej domácej dvojice!
39
Už už to vyzeralo na ďalší rýchly protiútok pre Arsenal, tentoraz však Mesutovi Özilovi prihrávka na Alexisa Sáncheza nevyšla.
38
Hostia aj naďalej bezcieľne kombinujú na polovici Arsenalu. Pozorná defenzíva Kanonierov blokuje jeden center za druhým a Petr Čech je dnes takmer bez práce.
37
Antonio Conte zatiaľ vôbec nemôže byť spokojný s výkonom svojich zverencov a ako je o tomto temeperamentonom Talianovi známe, cez polčasovú prestávku bude v kabíne Chelsea poriadne dusno.
36
Arsenal sa opäť dostal do šance po chybe defenzívy Chelsea. Opäť v tom mal prsty Branislav Ivanović, ktorý rozohral len na nohu Granita Xhaku. Bol z toho center Héctora Bellerína, ktorý ale žiadneho z Kanonierov nenašiel a Ivanović ho prikryl pre Thibauta Courtoisa.
35
Center Cesca Fàbregasa najskôr odvrátil Laurent Koscielny a následne jeho robotu odkopom mimo ihriska dokončil Nacho Monreal.
34
Willianov center z pravej strany nebol vôbec zlý, Petr Čech však bol pri lopte skôr ako Diego Costa.
33
Jedna z mála chýb domácich v rozohrávke v dnešnom zápase znamená autové vhadzovanie pre Chelsea FC.
32
Granit Xhaka sa chcel okamžite po príchode na ihrisko prezentovať aktívne, proti Branislavovi Ivanovićovi to však s aktivitou prehnal.
32
changeStriedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Francis Coquelin, prichádza Granit Xhaka.
31
Vyzerá to tak, že Francis Coquelin nebude môcť pokračovať v zápase, keď sa zranil pri jednom z defenzívnych zákrokov pred vlastným pokutovým územím.
30
Po krátkom ošetrovaní Francisa Coquelina to svojou pravačkou skúsil Alexis Sánchez. Čiľanov nádejný pokus zblokoval dobre postavený obranný blok Chelsea na rohový kop.
28
yellowCardV obrane Chelsea to naďalej neuveriteľne horí! Branislav Ivanović musel v poslednej chvíli na hranici pokutového územia zatiahnuť ručnú brzdu proti Alexovi Iwobimu a môže byť rád, že vidí len žltú kartu.
27
Spoluprácu Nemanju Matića so Césarom Azpilicuetom prerušila dvojica Bellerín-Mustafi.
27
Chelsea je čoraz aktívnejšia. Proti aktivite Edena Hazarda si teraz veľmi dobre splnil defenzívne povinnosti Theo Walcott.
26
Po opakovanej štandardnej situácii z pravej strany vyhnal Alexis Sánchez nepresnou prihrávkou vlastný tím spred pokutového územia súpera.
25
Alexis Sánchez ponúkol príležitosť Héctorovi Bellerínovi, mladý Španiel však len nastrelil Garyho Cahilla. Rohový kop pre domácich.
24
Diego Costa sa snaží zbiehať si po loptu do nižších pozícii. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade, Španiel ju potiahol až pred pokutové územie, na pravej strane našiel Williana, do jeho strely sa však skvelo vrhol Laurent Koscielny.
23
Rozhodca Michael Oliver píska proti hosťom po súboji N'Gola Kantého s Alexisom Sánchezom. Všetko sa to však odohráva na polovici ihriska.
22
Tak v týchto chvíľach to vyzerá, že sa konečne k lepšiemu výkonu prebúdzajú aj zverenci Antonia Conteho, proti aktívne hrajúcej defenzíve Arsenalu však zatiaľ nemajú žiadnu šancu.
21
21
importantPrvá veľká príležitosť Chelsea. Eden Hazard roztiahol hru doprava na Williana, brazílsky kreatívny stredopoliar však bránu Petra Čecha len tesne míňa.
20
Domáci futbalisti naďalej robia veľké problémy defenzíve Chelsea svojim mimoriadne aktívnym pressingom. Už po niekoľký raz dokázali ofenzívni hráči Arsenalu narušiť rozohrávku obrancov hostí.
19
Arsenalu sa opäť podarilo vystihnúť rozohrávku súpera, tentoraz však Alexis Sánchez nebol taký presný ako v 11. minúte.
18
V týchto chvíľach sa toho v Londýne príliš veľa zaujímavého neudialo. Hra sa odohráva na polovici The Blues.
17
Na Emirates Stadium je to zatiaľ jasná záležitosť domácich. Arsenal svojou typickou trpezlivou kombinačnou hrou zaskočenú Chelsea zatiaľ k ničomu nepustil.
16
Teraz to takmer vyšlo Diegovi Costovi. Španielsky kanonier nebol ďaleko od toho, aby vypichol loptu Laurentovi Koscielnemu.
15
Chelsea sa snaží odpovedať na skvelý vstup Arsenalu do záápasu aktívnym pressingom. Zatiaľ sa však jej hráči k lopte nedostali.
14
14
goalArsenal FC dal gól! Fantastický vstup Arsenalu do zápasu pokračuje. Kanonieri opäť kombinovali v blízkosti pokutového územia Chelsea, lopta sa od Héctora Bellerína dostala až k THEOVI WALCOTTOVI, ktorý už nedal Thibautovi Courtoisovi žiadnu šancu!
12
Šokujúci úvod na Emirates Stadium. Chelsea sa ešte poriadne ani nedostala do hry a už prehráva. Uvidíme, čo tento gól spraví s výkonom zverencov Antonia Conteho.
11
11
goalArsenal FC dal gól! Domáci sa ujímajú zaslúženého vedenia, ktoré však prišlo ako blesk z čistého neba. Chelsea kombinovala na polovici súpera, lopta sa dostala k Garymu Cahillovi. Anglický obranca ju posielal dozadu na vlastného brankára, jeho úmysel ale prečítal ALEXIS SÁNCHEZ, loptu uchmatol pre seba a belgického golmana v bráne hostí krásnym spôsobom preloboval!
10
Po centri Mesuta Özila vznikol rozruch pred bránou Courtoisa. Všetko však napokon dopadlo dobre pre Chelsea, hlavný rozhodca navyše píska nedovolený zákrok Franicsa Coquelina.
9
Gary Cahill sa v poslednej chvíli vložil do strely Alexisa Sáncheza, Arsenal bude rozohrávať rohový kop.
8
Dlhá lopta od Branislava Ivanovića smerovala do pokutového územia na Diega Costu, Petr Čech však hru prečítal a loptu skryl vo svojej náruči.
7
Pri lopte opäť Arsenal. Pri postupnej rozohrávke však výkop nevyšiel Petrovi Čechovi a útočiť bude Chelsea.
6
Francisovi Coquelinovi asbolútne nevyšla dlhá lopta za obranu Chelsea, ktorá mala násjť Thea Walcotta. Bude sa odkopávať od brány Thibauta Courtoisa.
6
Chelsea sa síce na pár chvíľ usadila pred Petrom Čechom, lopta tam však lietela zľava doprava bez vzniku väčšieho nebezpečenstva pre domácu defenzívu.
5
Na opačnej strane po súboji s Laurentom Koscielnym padá Diego Costa a je z toho štandardná situácia pre hostí.
4
importantKrásny futbalový moment! Santi Cazorla napriahol spoza šestnástky, jeho projektil však skvelým zákrokom vyboxoval brankár Chelsea!
3
Prvý raz sa na zemi ocitol Diego Costa. Postaral sa o to Fancis Coquelin.
3
Prvá štandardná situácia zápasu však Kanonierom vôbec nevyšla a po loptu si bez väčších problémov prišiel Thibaut Courtois.
2
Úvod stretnutia patrí domácim. Nacho Monreal chcel odcentrovať pred Thibauta Courtoisa, Branislav Ivanović dobrým sklzom odvracia loptu na rohový kop.
1
Santi Cazorla sa okamžite pokúšal vysunúť Thea Walcotta. Proti rýchlemu Angličanovi však veľmi dobre vystúpil Gary Cahill.
1
V Londýne sa práve zastavil čas. Začala sa totiž veľká bitka o Londýn medzi Arsenalom a Chelsea. Rozohrávku obstarali hostia, prvá útočná akcia však patrila Arsenalu.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Coquelin, Cazorla – Walcott, Özil, Iwobi – Alexis Sánchez.
Náhradníci: Ospina – Gibbs, Holding, Xhaka, Lucas, Oxlade-Chamberlain, Giroud.

Chelsea FC: Courtois – Ivanović (C), Cahill, Luiz, Azpilicueta – Kanté, Matić – Willian, Fàbregas, E. Hazard – D. Costa.
Náhradníci: Begović – Alonso, Chalobah, Moses, Oscar, Pedro, Batshuayi.

Rozhodca: Michael Oliver.
Vážení fanúšikovia!

Anglická Premier League má počas tohto víkendu na programe zápasy svojho šiesteho kola. My sa v tomto online textovom prenose pozrieme na najväčší šláger víkendu – „bitku o Londýn“ medzi nezmieriteľnými rivalmi Arsenalom a Chelsea. Toto mimoriadne zaujímavé stretnutie sa začína o 18:30.

ARSENAL FC

Futbalisti Arsenalu veľmi túžia opäť zažiť majstrovské oslavy. Naposledy sa im to totiž podarilo ešte v nezabudnuteľnej sezóne 2003/2004. Do tohto ročníka vstúpili ako úradujúci vicemajstri nezvládnutou prestrelkou s FC Liverpool, ktorému podľahli 3:4. Po následnej bezgólovej remíze s majstrovským Leicestrom City nasledovala šnúra troch víťazstiev. Najskôr si Kanonieri poradili s Watfordom, nasledovali tak trochu povinné jazdy v podobe triumfov nad Southamptonom a Hullom City. Treba však priznať, že zverenci Arsènea Wengera v ani jednom z týchto zápasov výkonom nejak neoslnili. Práve spomínaný francúzsky profesor v týchto dňoch oslavuje významné výročie. Je to totiž presne 20 rokov, kedy ako takmer neznámy tréner zasadol na lavičku londýnskeho veľkoklubu. Najlepším ligovým strelcom z jeho aktuálneho kádra je Alexis Sánchez s troma gólmi. Tak ako je to u Arsenalu zvykom, viacero jeho hráčov trápi zlý zdravotný stav už od úvodu sezóny. V mimoriadne zaujímavom a prestížnom dueli svojmu tímu nepomôžu Per Mertesacker, Aaron Ramsey ani Danny Welbeck. Navyše, otázny je aj štart zraneného Oliviera Girouda.

CHELSEA FC

Chelsea prežila v minulej ligovej sezóne poriadnu blamáž, na ktorú sa však snaží zabudnúť pod vedením nového trénera, temperamentného Taliana Antonia Conteho. No a treba povedať, že sa to The Blues zatiaľ aj celkom darí. Chelsea totiž vstúpila do nového ročníka suverénne. Po troch kolách mala na svojom konte deväť bodov a podporovatelia tohto klubu už si mädlili ruky na boj o majstrovský titul. V následných dvoch kolách však Chelsea úplne odišla forma a po tvrdo vybojovanej remíze so Swansea City nasledovala v týždni prehra s Liverpoolom 1:2. Streleckým ťahúňom Chelsea je päťgólový Španiel Diego Costa. Hlavnému koučovi Antoniovi Contemu by dnes mala proti Arsenalu chýbať stopérska dvojica John Terry-Kurt Zouma.

POSLEDNÝCH 5 VZÁJOMNÝCH ZÁPASOV:

24.1.2016 Arsenal – Chelsea 0:1
19.9.15 Chelsea – Arsenal 2:0
2.8.2015 Arsenal – Chelsea 1:0
26.4.2015 Arsenal – Chelsea 0:0
5.10.2014 Chelsea – Arsenal 2:0
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»V londýnskom šlágri uspel Arsenal. Chelsea nastrieľal tri góly