Slovan sa hnevá, že mu neuznali dva jasné góly. Prehral s Omskom

Slovan získal z troch domácich zápasov iba bod.
Slovan získal z troch domácich zápasov iba bod. (Autor: SITA)
Sportnet|3. dec 2016 o 16:45

Slovanisti navyše prišli pre zranenia o Smoleňáka a Meszároša.

KHL - sobota:

Slovan Bratislava - Avangard Omsk 3:5 (1:1, 1:1, 1:3)

Góly: 18. Taffe (Smoleňák, Meszároš), 36. Chipchura (Lušňák, Jeglič), 52. Taffe (Plastino) - 4. Juňkov (Lemťugov, Fiščenko), 21. Burdasov (Kučerjavenko), 51. Sobotka (Martynov), 55. Perežogin (Osipov, Sobotka), 58. Chochrjakov (Burdasov).

Rozhodovali: Sojin, Ščeňov - Golovľov, Šichanov, vylúčení: 6:4 na 2 min., navyše Taffe (Slovan) 10 min. osob. trest + DKZ za nešport. správanie, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 9833 divákov.

Slovan Bratislava: Pogge - Kundrátek, Meszároš, Plastino, Švarný, Bačík, Ďaloga, Rosandič - Cheechoo, Taffe, Smoleňák - Jeglič, Lušňák, Chipchura - Šiška, Kopecký, Musatov - Vopelka, Sádecký, Hlinka

Avangard Omsk: Furch – Medvedev, Martynov, Osipov, Nikitin, Ahnelöv, Gustafsson, Nazarkin – Perežogin, Sobotka, Booth – Burdasov, Kučerjavenko, Chochrjakov – Pestuško, Pjanov, Michejev – Fiščenko, Juňkov, Lemťugov

BRATISLAVA. Hokejisti Slovana Bratislava podľahli v sobotňajšom dueli KHL favorizovanému Avangardu Omsk 3:5.

Domáci boli lídrovi Černyševovej divízie dlhý čas vyrovnaným súperom, dokázali trikrát dorovnať jeho náskok, ale na presný zásah Alexandra Perežogina z 55. minúty už nenašli odpoveď. Naopak, Pjotr Chochrjakov spečatil triumf hostí.

Slovan Bratislava podľahol Omsku: fotogaléria

5.12.2016

Slovanisti si napriek kvalitnému výkonu pripísali štvrtú prehru za sebou a deviatu za uplynulých desať stretnutí.

Navyše, prišli o ďalších hráčov, keďže pre zranenia nedohrali zápas český útočník Radek Smoleňák i kapitán Andrej Meszároš.

Zverencov trénera Miloša Říha čaká teraz trojzápasový trip, počas ktorého sa predstavia na klziskách Dinama Minsk (v utorok 6. decembra o 17.30 SEČ), Jokeritu Helsinki (vo štvrtok 8. decembra o 17.30) a Dinama Riga (v sobotu 10. decembra o 16.00).

Hlasy po zápase:

Miloš Říha, tréner Slovana: "Nebudem hodnotiť zápas. Je mi ľúto divákov, hráčov, trochu sa hanbím za hokej. Mrzí ma, že sme stratili ďalších dvoch hráčov. Smoleňák má podozrenie na zlomeninu ruky a Meszároš má natiahnuté väzy v kolene. Ostatní bojujú, hrajú pre ľudí, vyžmýkajú zo seba všetko, aj tak to nestačí. Myslím si, že dva góly, ktoré nám neuznali, mali jasne platiť. Jeden gól pošlú posudzovať do Moskvy, druhý nie... Hráči ťažko udržia nervy po tom, čo sa na nich ženie. Hráme skoro na dve päťky a ešte sme za to neustále trestaní."

Patrik Lušňák, útočník Slovana: "Nikto nám nemôže nič vyčítať, lebo každý jeden z nás hral naplno. Myslím si, že zápas bol skvelý. Góly, ktoré sme inkasovali v závere, sme nezavinili my, ale bolo v tom niečo iné... K tomu sa však vyjadrovať nebudem. Druhý zásah, ktorý nám neuznali, bol z môjho pohľadu čistý gól, nikto nebránil brankárovi. Rozhodcovia rozhodli inak. Chalani dreli, za to im treba poďakovať, je ťažké odohrať dva zápasy za dva dni."

Marek Ďaloga, obranca Slovana: "Rozhodca nám neuznali dva góly, ktoré podľa mňa mali platiť. Bolo to jasne vidieť hore na svetelnej kocke. Oni sa však rozhodli ich neuznať, im to bolo jedno. Bojovali sme jeden za druhého, škoda, že to nevyšlo. Neviem, čo sa deje, prečo sa nám stále niekto zraní, dúfam, že to už skončilo."

Fedor Kanarejkin, tréner Omsku: "Čelili sme kvalitnému súperovi, sme veľmi radi, že sme vyhrali. Chcem sa poďakovať mužstvu, že podalo dobrý výkon a hralo s charakterom. Nebol to jednoduchý zápas, nám sa vydarila najmä tretia tretina."

Online prenos:

KHL  2016/2017
03.12.2016 o 17:00
Slovan
3:5
(1:1, 1:1, 1:3)
59' minúta
Ukončený
Omsk
Prehľad
Góly a asistencie: 18. Taffe (Smoleňák, Meszároš), 36. Chipchura (Lušňák, Jeglič), 52. Taffe (Plastino) – 4. Juňkov (Fiščenko, Lemťugov), 21. Burdasov (Kučeriavenko), 51. Sobotka (Martynov), 55. Perežogin (Osipov, Sobotka), 58. Chochriakov (Burdasov). Rozhodca: Soin, Ščeňov – Golovľov, Šichanov. Diváci: 9.833.
Prenos
Dobojované, Omsk vyhráva v Bratislave po vyrovnanom dueli rozdielom dvoch gólov. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Vladimír Sobotka, v tíme domácich Kyle Chipchura. Dnes Slovan vyhrať jednoducho nemohol, zohral s bohatým klubom dobrý duel, z tej trojzápasovej série Novosibirsk, Novokuzneck, Omsk, rozhodne najlepší výkon belasých, bodovať sa však v žiadnom prípade nedalo. Pekný večer a dobrú noc všetkým želá z Arény Ondreja Nepelu Vladimír Korduliak.
Koniec zápasu.
58:53
importantKopecký posunul puk vpravo na Musatova, Igor vystrelil od kruhu, Furchovi puk prepadol cez výstroj, tesne minul ľavú žrď jeho bránky.
58:11
Osipov pálil od pravého kruhu, puk poslal na ochranné sklo a Perežogin bol následne odzbrojený pred bránkoviskom domácich.
57:04
57:04
goalAvangard Omsk dal gól!
Burdasov spoza bránky krásne puk poslal pred bránkovisko a PETER CHOCHRIAKOV pohotovo pomedzi betóny Poggea zakončil. Asistencia: Anton Burdasov.
56:09
Cheechoo vypálil spoza kruhov, mal to dobre premyslené, škoda, že minul bránku Avangardu.
54:35
54:35
goalAvangard Omsk dal gól!
Osipov vystrelil od modrej príklepom, kde mu puk naservíroval Sobotka, opečiatkoval žrď bránky belasých, puk sa odrazil do bránkoviska a ALEXANDER PEREŽOGIN sa už pomýliť nemohol. Asistencie: Alexander Osipov a Vladimír Sobotka.
54:22
importantBooth mohol rozhodnúť strelou z vnútornej strany pravého kruhu, Pogge puk zneškodnil a podržal belasých.
53:58
Hostia v plnom počte, Slovan so štyrmi hráčmi na ľadovej ploche.
53:34
Burdasov vystrelil od modrej, belasí puk zblokovali a poslali okamžite von z pásma.
52:41
Taffe dostal za protesty desať minút a do konca zápasu.
52:41
Jeglič dostal dve minúty za vrazenie na mantinel.
52:19
importantSignalizované vylúčenie domácich.
51:58
Cheechoo a Sobotka po dve minúty za hrubosť, v hre budeme pokračovať štyria proti štyrom, vhadzujeme v strednom pásme pri modrej belasých.
51:16
51:16
goalSlovan Bratislava dal gól!
Slovan našiel rýchlu odpoveď na gól hostí, od modrej z pravej strany od mantinelu vystrelil Plastino, Furch vyrazil puk na druhú stranu na kruh a JEFF TAFFE puk pohotovo poslal do jeho bránky. Asistencia: Nick Plastino.
50:53
50:53
goalAvangard Omsk dal gól!
VLADIMÍR SOBOTKA švihom vystrelil z vrcholu pravého kruhu, Pogge mal zakrytý výhľad, keď mu clonil Perežogin, Omsk ide opäť do vedenia. Asistencia: Igor Martynov.
49:53
Omsk zakombinoval s pukom v pásme belasých, Slovan umne bránil a vyložený palebný priestor súperovi neposkytol.
48:26
Zakázané uvoľnenie Omsk, hra sa vráti pred Furcha, Slovan v tejto fáze hry aktívnejším tímom.
48:07
Šiška poslal presne zo stredu ľavého kruhu puk na bránku hostí, Furch v pokľaku puk schoval niekde vo svojom výstroji.
46:23
importantHlavný sa vrátil na ľad, rozpažil a pokračujeme po piatich minútach za stavu 2:2.
46:23
importantOddychový čas domácich, Říha predsa len emócie tlmí prerušením hry, no medzitým hlavný stále v boxe časomeračov.
46:23
importantTak napokon že by predsa? Hlavný v boxe časomeračov pozerá zrejme video z akcie.
46:23
46:23
importantBúrka nevôle na tribúnach, emócie na ľade, puk skončil v bránke hostí, arbitri ho neuznali, zrejme pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, nuž neviem to vôbec posúdiť a volať videorozhodcovi arbitri nechcú.
44:54
importantMusatov to vyskúšal strelou zápästím z ľavého kruhu, Furch v rozkľaku puk ľavým betónom poslal na druhú stranu klziska.
44:09
Oba tímy s plným počtom hráčov, pri hre štyroch proti štyrom sme gól nevideli.
43:10
importantPerežogin sa mohol opýtať Poggea, kam to chceš? Podržal puk na hokejke, vystrelil však, Justin puk skvelým zákrokom poslal späť do hry a zožal potlesk tribún!
42:35
Osipov poslal puk z pravého kruhu, belasí ho zblokovali na ochrannú sieť, predtým Osipov vystrelil z pravej strany od modrej a Pogge vyrážačkou puk poslal na ochranné sklo.
42:09
Hlinka hrubosť, Medvedev hrubosť, hrať budeme štyria proti štyrom.
41:31
Domáci v plnom počte, Omsk delenú presilovku ani teraz nevyužil.
41:24
Pogge cez betóny poslal puk smerujúci z ľavej strany medzi žrde, belasí puk poslali von z pásma.
41:08
Nikitin pálil spoza ľavého kruhu, minul bránku domácich, Omsk s pukom v pásme Slovana.
40:36
Omsk sa do pásma belasých s pukom ešte nedostal, vyrobil ofsajd a presilovku dobre nezačal.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:58.
V druhej tretine videla aréna opäť dva góly a opäť po jednom na každej strane, pričom belasí dosiahli ešte jeden gól naviac, arbitri dlho situáciu posudzovali s videorozhodcom duelu a napokon verdikt znel, že puk preťal bránkovú čiaru po posunutí bránky Furcha. Omsk bude začínať tretiu časť presilovkou, pomer medzi žrde po dvoch periódách 22:18, tak nám to ukazuje réžia na kocke na centrálnym kruhom.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:44
importantNikitin tvrdo pálil od modrej, Poggemu to len tak zazvonilo na ľavom betóne, Slovan sa bráni akcii hostí.
39:31
Omsk pomoc rozhodcov nepotrebuje, každopádne, na trestnú bol poslaný Plastino za hákovanie, opäť teda delená presilovka pre hostí.
38:57
Domáci v plnom počte.
38:52
Cheechoo sa dostal do úniku a zakončil tiesnený z ľavého kruhu, Furch puk poslal späť do hry, belasí sa radovať nemôžu.
38:37
Medvedev vypálil od modrej, bol nepresný a Slovan puk opäť poslal mimo pásmo.
37:34
Slovan sa dostal po vybojovaní puku do brejku, Chipchura z ľavej strany puk Ďalogovi neposlal, vystrelil z kruhu a Furch cez svoju hruď poslal puk späť do hry.
36:57
Hákoval nám tu Švarný a to robiť nemal, belasých poslal do štvorky a Omsk si zahrá presilovku, mám pocit, že pred Poggeom sa bude topiť ľad.
35:21
35:21
goalSlovan Bratislava dal gól!
Chipchura poslal diagonálu z ľavej strany na pravý kruh, Jeglič golfovým úderom ešte nezakončil, no puk od mantinelu poslal na bránku, Furch ho vyrazil pred seba a KYLE CHIPCHURA po priklepnutí puku Lušňákom puk pohotovo dopravil do bránky hostí. Asistencie: Patrik Lušňák a Žiga Jeglič.
35:07
Opäť zbytočné prerušenie hry, na modrej vyrobili ofsajd teraz hostia.
34:36
Zakázané uvoľnenie domácich nie po oslobodzujúcom vyhodení puku z pásma, lež nedorozumenie v zakladaní akcie.
33:57
Omsk nahodil na bránku domácich skáckajúci puk, Pogge ho dokázal cez hokejku schovať pod svojou rukavicou.
32:50
Akciu belasých zastavil čiarový rozhodca, Slovan sa previnil proti pravidlám ofsajdom.
31:22
importantPlastino pálil od modrej, Fiščenko puk zblokoval a do brejku sa dostal Lemťugov, Pogge ho však vychytal a brejk hostí úspech sláviť nemohol!
28:45
Sobotka vystrelil spoza pravého kruhu z jeho vnútornej strany, puk oprel o zadný mantinel za bránkou Poggea.
28:04
importantDeväť minút riešil videorozhodca sporný moment, napokon hlavný rozpažil, rozhodcovia gól belasým zobrali pre posunutie bránky hostí!
28:04
28:04
importantMeszároš to vymyslel ideálne, s pukom nakorčuľoval po ľavej strane k bránkovisku, zakončil v páde na ľad, Furch puk vyrazil, došlo k porušeniu jeho bránky, ale puk sa tam dostal v dorážke regulárnym spôsobom. Uvidíme, ako to vyhodnotí videorozhodca zápasu.
25:57
Slovan hrá s favoritom vyrovnanú partiu, teraz si však nerozumel pri zakladaní akcie, zakázané uvoľnenie.
25:09
importantMusatov si oblúkom lietajúci puk spracoval za ľavým kruhom a pohotovo vystrelil, ej veruže, vyprášil pravý betón Furcha.
24:58
Slovan vyrobil zakázané uvoľnenie, hra sa sťahuje pred Poggea, vhadzujeme po ľavej ruke Justina.
24:14
Chipchura pekne vystrelil z pravého kruhu, Furch puk poslal späť do hry a zakrátko ho jeho spoluhráči dostali pod kontrolu.
23:48
Hostia v plnom počte, Slovan sa o vyrovnanie nepostaral.
23:38
Slovan nahodil puk do pásma hostí, Omsk ho za bránkou vybojoval a poslal k bránke belasých, je po presilovke.
22:19
Skrumáž na pravej strane pri bránkovisku domácim v úspech neviedla, predtým Meszároš od modrej minul bránku, Omsk poslal puk mimo pásmo.
21:48
Pjanov dve minúty za podrazenie, nuž poďme belasí ukázať divákom presilovku.
21:45
Prečíslenie domácich a strelu z pravého kruhu z hokejky Kundrátka zblokoval hráč hostí.
21:20
Zakázané uvoľnenie hostí sa ani počítať nemusí, Omsk si bleskovo zobral na svoje hokejky vedenie v dueli.
20:19
20:19
goalAvangard Omsk dal gól!
Kučeriavenko vyhral buly, puk poslal medzi kruhy a z prvej ANTON BURDASOV prekvapil Poggea v bránke belasých. Asistencia: Alexander Kučeriavenko.
20:15
Domáci v plnom počte, Omsk svoju delenú presilovku využiť nedokázal.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 17:58.
Prvá tretina je minulosťou, Omsk sa pomerne rýchlo ujal vedenia po peknej akcii a zdalo sa, že bude režírovať hru, no v závere tretiny fauloval Michejev a Slovan po peknej kombinačnej akcii vyrovnal. Pomer striel medzi žrde v prvej tretine 12:8, údaj zo svetelnej kocky, vypredaná aréna si užíva pekného hokeja.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:00
importantPogge podržal tí belasých, ani som nepostrehol, ktorý z hráčov v bielom drese vystrelil z medzikružia, Justin puk poslal na pravú stranu klziska.
18:42
Plastino odzbrojil pri mantineli Sobotku a Taffe puk poslal von cez všetky čiary.
18:15
Podrazenie v podaní Musatova, teraz si presilovku zahrá Omsk.
17:28
17:28
goalSlovan Bratislava dal gól!
Meszároš poslal od modrej príklep Furchovi, Dominik puk vyrazil pred seba, Smoleňák ho poslal od bránkoviska na pravý kruh a JEFF TAFFE puk poslal tam, kam patrí. Asistencie: Radek Smoleňák a Andrej Meszároš.
17:07
importantCheechoo od modrej poslal príklepom puk na bránku hostí, Furch v pokľaku puk cez svoje betóny vyrazil späť do hry.
16:32
Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou, dve minúty trestu pre Michejeva a presilovka pre belasých.
15:05
importantNajskôr sme videli prečíslenie hostí, Sobotka však puk na spracovanie nedostal, na druhej strane sme videli prečíslenie domácich, Cheechoo vystrelil od kruhu z pravej strany, Furch puk poslal na ochrannú sieť.
13:54
Švarného puk od modrej od mantinelu z ľavej strany Furch poslal späť do hry, Slovan bojuje o puk v rohu klziska.
12:53
Opäť ofsajd, teraz v podaní Avangardu, akosi sa nám hra kúskuje po týchto zbytočných chybách.
11:31
Osipov od modrej z pravej strany od mantinelu puk poslal do lapačky Poggea, vhadzujeme po ľavej ruke Poggea.
10:50
Úmyselný ofsajd zahral teraz aj Omsk, hra je prerušená, vhadzovať budeme po pravici Furcha.
09:55
Furch opäť ďaleko na výlete medzi kruhmi, teraz upratal do bezpečia puk a nepustil do akcie a zakončenia Chipchuru.
09:37
Cheechoo z pravej strany od kruhu nahodil puk do lapačky Furcha, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
09:02
Slovan vyrobil úmyselný ofsajd, arbitri hru poslali pred Poggea.
08:54
Ofsajd hostí, čiarový musel hru v tejto sekunde prerušiť, vhadzujeme v strednom pásme.
07:14
importantPekný projektil z ľavého kruhu v podaní Lušňáka, Furch v pokľaku puk schoval do lapačky.
06:54
Jeglič poslal pekný puk od modrej do priestoru bránky hostí, Furch mal ideálny výhľad a puk cez vyrážačku poslal do rohu klziska.
06:47
Furch schoval pod lapačku puk pri svojej ľavej žrdi, publikum tu v Bratislave mu zatlieskalo, nasleduje krátka reklamná prestávka.
06:05
Furch vykorčuľoval ďaleko zo svojej bránky a vygumoval z akcie Smoleňáka, ktorý korčuľoval za pukom, Dominik ho od kruhov poslal na hokejky svojim spoluhráčom.
03:08
03:08
goalAvangard Omsk dal gól!
Omsk zakombinoval s pukom v pásme belasých ako na šachovnici, Lemťugov poslal puk na hokejku Fiščenka, ten sa po ľavej strane dostal k bránkovisku, puk okolo Kundrátka poslal na druhú stranu a z pravej strany pri bránkovisku zakončil MICHAIL JUŇKOV. Asistencie: Ivan Fiščenko a Nikolaj Lemťugov.
02:29
Martynov z ostrého uhla z bránkovej čiary z pravej strany poslal puk na bránku Poggea, Justin puk pri ľavej žrdi zlikvidoval.
01:16
Avangard chyboval pri prechode do útočného pásma a tak tu máme aj skoro zakázané uvoľnenie, sťahujeme sa pred Furcha.
00:47
Prvý ofsajd v dueli a na modrej sa previnil tím belasých.
00:33
importantMedvedev poslal od modrej ideálnu strelu do priestoru domácej bránky, Pogge vytasil lapačku a puk v nej efektne schoval.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy už máme na ľadovej ploche, nasledujú hymny oboch krajín a úvodné buly duelu.
Príjemný podvečer z Arény Ondreja Nepelu vám želám. na ľadovej ploche už prebieha rozkorčuľovanie oboch tímov, domáci v modrých farbách, hostia dnes v bielo-čiernej kombinácii farieb. V bránke domácich sa predstaví Justin Pogge, na druhej strane Dominik Furch.
Úvodné zostavy:

HC Slovan Bratislava:

Pogge (Brust) – Meszároš (C), Kundrátek, Plastino, Švarný (A), Ďaloga, Bačík, Rosandič – Smoleňák, Taffe (A), Cheechoo – Chipchura, Lušňák, Jeglič – Musatov, Kopecký, Šiška – M. Hlinka, Sádecký, Vopelka

Avangard Omsk:

Furch (Šilin) – Martynov, Medvedev (C), Nikitin (A), A. Osipov, Gustafsson, Ahnelöv, Nazarkin – Booth, Sobotka, Perežogin (A) – Chochriakov, Kučeriavenko, Burdasov – Michejev, Pjanov, Pestuško – Lemťugov, Junkov, Fiščenko

Rozhodca:

Soin, Ščeňov – Golovľov, Šichanov.
HC Slovan na domáci ľad, na ktorom ho čakajú tri zápasy, nevykročil práve šťastnou nohou, keď v stredu večer podľahol Novosibirsku v pomere 2:5. Možnosť spraviť reparát mal v piatok večer, nevyšlo to podľa predstáv fans klubu a Novokuzneck zvíťazil po samostatných nájazdoch. Na rad prichádza Avangard Omsk.

Klub Avangard vznikol v roku 1950. Hrával ruskú najvyššiu súťaž a v roku 2004 sa stal jej víťazom, aby v roku 2005 vyhral súťaž „Pohár európskych majstrov“. Od roku 2008 hráva klub nadnárodnú súťaž KHL. Mesto Omsk je druhým najväčším mestom na Sibíri s počtom viac ako 1.154.000 obyvateľov.

Od vzniku KHL Omsk nehráva v súťaži žiadne druhé husle. V šiestich ročníkoch sa vždy prebojoval do play-off súťaže a v konečnom účtovaní sa umiestnil postupne na 8., 12., a 5. mieste. Vo štvrtom ročníku hráči Avangardu obsadili krásne druhé miesto, keď vo finále nestačili na hráčov Dinama Moskva. V piatej sezóne obsadil Avangard opäť krásne 5. miesto. Až šiesta sezóna zatvorila hráčom brány play-off a tak Avangard zaknihoval celkové 20. miesto. Siedma sezóna sa opäť niesla v duchu play-off, Omsk v prvom kole vystavil stopku Barysu Astana, no v konferenčnom semifinále nestačil na AK Bars, ktorému podľahol v sérii 1:4 na zápasy. A v tej uplynulej Omsk vyhral základnú časť Východnej konferencie zo ziskom 106 bodov a na rad prišlo play-off. Najskôr to bol hladký postup v sérii 4:0 na zápasy s Nižnekamskom, no v konferenčnom semifinále Avangardu vystavili stopku hráči z Ufy, ktorí sériu dotiahli do víťazného konca pomerom 4:3. Omsk tak v konečnom účtovaní obsadil opäť krásne 5. miesto.

Kostru mužstva tvoria hráči zo štyroch krajín. Dres obliekajú prevažne hráči z Ruskej federácie, doplnení dvomi hráčmi zo Švédska, dvomi hráčmi z Českej republiky – Vladimír Sobotka a gólman Dominik Furch a káder uzatvára hráč z USA. Avangard hráva svoje domáce zápasy v hale s názvom Aréna-Omsk, ktorá má kapacitu 10.318 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Fiodor Leonidovič Kanarejkin.

V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Avangard z 37 zápasov 71 bodov, Slovan odohral o jeden zápas menej a získal doposiaľ 43 bodov. V aktuálnej sezóne sa belasí predstavili na ľade Avangardu v polovici septembra, Slovan zaknihoval víťazstvo v pomere 4:3.

Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je 21 bodový Jonathan Cheechoo (9+12), na druhej priečke s 20 kanadskými bodmi Jeff Taffe (8+12). V tíme hostí je na čele kanadského bodovania 20 bodový Maxim Pestuško (8+12), na druhej priečke 19 bodový Alexander Perežogin (12+7). Gólman domácich Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 90,8% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,76 gólov na zápas, Justin Pogge s 90,3% úspešnosťou drží priemer 3,05 gólov na zápas. Na druhej strane Dominik Furch s 93,1% úspešnosťou zásahov pri priemere 1,86 gólov na zápas, Oleg Šilin91,4% úspešnosť zásahov s priemerom 2,07 gólov na zápas.

Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Avangard Omsk a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan sa hnevá, že mu neuznali dva jasné góly. Prehral s Omskom