ONLINE PRENOS: FC Barcelona - Osasuna (La Liga)

FC Barcelona - Osasuna.
FC Barcelona - Osasuna. (Autor: TASR/AP)
Športové prenosy SME|16. júl 2020 o 21:00

Sledujte online prenos s nami.

ONLINE PRENOS: FC Barcelona - Osasuna (futbal, LIVE, NAŽIVO, La Liga, dnes, štvrtok, video, stream)

Španielska LaLiga  2019/2020
16.07.2020 o 21:00
Barcelona
1:2
(0:1, 1:1)
90+8 minúta
Ukončený
Osasuna
Prehľad
Góly: 62. Messi – 15. Arnáiz, 90+4. R. Torres. ŽK: 54. N. Semedo (BAR), 57. Rakitić (BAR), 69. Piqué (BAR). ČK: 77. Gallego (OSS).
Prenos
Je dobojované. Barcelona dnes nič moc nepredviedla a Osasuna ju zaslúžene trestala. Najväčšími šancami boli priame kopy Lionela Messiho, ktorý sa aj jedenkrát presadil. V závere zápasu musel domáci celok za nerozhodného stavu otvoriť hru a z toho rezultoval gól Roberta Torresa v nadstavenom čase. Majstrovský titul putuje po dvojročnej prestávke späť do Madridu.
90+8
Koniec zápasu.
90+7
Messi ešte zahrával štandardku, no bránu netrafil. Herrera pošle loptu pravdepodobne veľmi ďaleko od brány a to už bude zrejme záver stretnutia.
90+4
90+4
90+4
goalOsasuna Pamplona dala gól!
Barcelona sa už do obrany nevracala a Osasuna išla do útoku s trojicou hráčov. ROBERTO TORRES si v prečíslení dobre počkal na center a zakončoval k pravej žrdi.
90+3
V druhom polčase sa nadstavuje dlhých sedem minút. Barcelona kombinuje pred vápnom, ale nebezpečná nie je.
90+2
changeStriedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Pervis Estupiñán, prichádza Lato.
90
Jordi Alba prihrával pred šestnástku, kde si loptu prebral jeden zo spoluhráčov a išiel do pokutového územia. Čistým sklzom ho ale zastavil brániaci hráč na hranici šestnástky.
89
Barca mala k dispozícii rohový kop, ktorý ale nebol vôbec nebezpečný. Nakoniec lopta skončila po hlavičke z diaľky v rukaviciach pripraveného Herreru.
88
Domáci naďalej útočia tesne pred šestnástkou, ale cez obranný val sa nie a nie predrať. Očakávať ale môžeme celkom dlhé nadstavenie.
86
Jeden z hráčov Osasuny si nabehol do pokutového územia a z bránkovej čiar& centroval do miest bieleho bodu, kde sa ale nikomu z jeho spoluhráčov zakončiť nepodarilo.
85
changeStriedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Jon Moncayola, prichádza Roberto Torres.
82
Menší závar pred bránou Herrera vyriešil úspešným zákrokom.
80
V hre sa každopádne konečne po dlhých minútach pokračuje a domáci celok je aktívny na útočnej polovici. Z hry toho ale dnes veľa nevymyslel.
78
V Barcelone sa nehrá už niekoľko minút Dôvodom je Gallegov hrubý faul lakťom, ktorý v šestnástke knokautoval Lengleta.
77
redCardGallego po dlhých debatách vidí po svojom zákroku nakoniec rovno červenú kartu!
73
Osasuna aktívne napádala na útočnej polovici a nakoniec sa píska útočný faul. Barcelona hneď rozohráva a ide do útoku, čas sa jej kráti.
72
Barcelona sa hnala po pravej strane do šestnástky, ale Messi bol v ofsajde, a tak sa do hry nezapojil. Hosťujúca obrana to nakoniec zvládla a zahrala loptu do autu.
71
changeStriedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza José Arnáiz, prichádza Enric Gallego.
70
changeStriedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Adrián López, prichádza Kike Barja.
69
yellowCardŽltú kartu dostáva Gerard Piqué (FC Barcelona).
68
68
importantMessi poslal za obranu nadýchanú loptu a našiel Suáreza, Ten si loptu na hrudi spracoval a nožničkami ju so šťastím poslal do brány. Píska sa však ďalší ofsajd!
67
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ivan Rakitić, prichádza Sergio Busquets.
64
Puig kľučkoval pred vápnom, ale jeho centrovaná lopta nakoniec nikoho na zadnej žrdi nenašla. Pokračovať sa tak bude odkopom od brány Osasuny.
62
goalBarcelona dala gól!
Asi na šiesty pokus to argentínskej hviezde vyšlo. LIONEL MESSI z priameho kopu obstrelil múr a trafil nechytateľne k pravej žrdi!
62
59
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Martin Braithwaite, prichádza Luis Suárez.
59
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Nélson Semedo, prichádza Arturo Vidal.
57
yellowCardŽltú kartu dostáva Ivan Rakitić (FC Barcelona).
54
yellowCardŽltú kartu dostáva Nélson Semedo (FC Barcelona).
54
importantKonečne si Messi našiel priestor a dostal sa do gólovej šance. Po pravej strane si nabehol do streleckej pozície, ale strieľal len do hrude pripraveného Herreru.
52
Barcelone nevyšla kombinačná akcia, tentokrát na ľavej strane pokutového územia. Naviac to vyzeralo, že hostia pôjdu do protiútoku, ale nakoniec sa im to nepodarilo.
50
Messi kopal snáď piatu štandardnú situáciu, ale ani teraz úspešný nebol. Tento pokus bol zatiaľ najmenej podarený, lopta skončila vysoko nad brvnom.
47
47
importantMessi dostal parádny oblúčik za obranu, aby pripravil gól pre Braithwaita. Ten skóroval, ale rozhodcovia videli veľmi tesný ofsajd domáceho celku!
46
changeStriedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Darko Brašanac, prichádza Oier.
46
Začal sa druhý polčas.
Barcelona bola aktívnejšia na lopte, ale v podstate nič nevymyslela. Hostia zatiaľ vedú o jeden gól, ktorý vsietil po parádnom centri José Arnáiz. V súbežne hranom zápase však Real Madrid vyhráva nad Villarrealom 1:0 a aktuálne je majstrom.
45+7
Prvý polčas sa skončil.
45+6
Brašanac je odvážaný z hracej plochy. Od brány bude odkopávať Herrera.
45+4
Hlavný rozhodca stále neukončil prvý polčas. Na ihrisku totiž po súboji s Messim zostal ležať Brašanac.
45+3
Messi dostal na ľavej strane vápna veľa priestoru a centroval na zadnú žrď. Nikoho ale nenašiel, argentínsky futbalista nie je dnes v najlepšej forme.
45+1
Braithwaite si neporadil s obrancom a nezískal ani rohový kop. Navyše fauloval a môže byť rád, že neinkasoval žltú kartu.
45
Nadstavujú sa tri minúty.
43
Zažiariť sa pokúšal dánsky útočník Braithwaite, ale tomu strela pred bránou vôbec nevyšla a lopta skončila iba vedľa. Opäť sa bude rozohrávať od brány Herreru.
41
Semedo poslal z pravej strany loptu do šestnástky, kde ale nikoho nenašiel. Domáci stále nevedia nájsť recept na to, ako sa dostať do zakončenia.
39
Na dvakrát sa k streleckému pokusu predral Messi, jeho strela spoza pokutového územia bola tečovaná tesne vedľa pravej tyčky a uvidíme ďalší roh v podaní Barcelony.
37
Po ďalšom rohu, ktorý bol tentokrát z ľavej strany,sa lopta dostala do ohňa, ale k ničomu nebezpečnému neprišlo. Messi potom ešte vracal loptu spoza vápna, ale nikoho nenašiel.
35
Semedo videl priestor pred sebou a poslal prihrávku do behu na jedného zo spoluhráčov. Ten bol ale ihneď dostúpený a lopta mu bola odkopnutá.
32
Messi bránu prestrelil a po občerstvení sa bude pokračovať odkopom od brány Herreru.
31
Braithwaite si pred pokutovým územím stiahol loptu kľučkou a pri tom bol poslaný k zemi. Ďalšia veľká príležitosť pre Messiho.
29
Moncayola si na polovici ihriska obhodil brániaceho hráča a vybehnutého ter Stegena sa snažil prelobovať z viac ako tridsiatich metrov. Nemecký brankár si ale situáciu postrážil.
27
Estupinán je evidentne všade. Domácim prepadla lopta až do pokutového územia, ale ako prvý pri nej bol práve tento rýchlonohý borec, ktorý loptu odkopol do autu.
25
Osasune roh nevyšiel podľa predstáv a hra sa rýchlo presunula na druhú stranu. Júnior Firpo dostával prihrávku na zadnú žrď, ale na loptu nedosiahol.
23
importantMessi poslal z priameho kopu na bránu takmer dokonalú loptu, ale ani to nestačilo. Barcelonská desiatka orazítkovala brvno a lopta následne skončila v aute!
21
importantPo rohovom kope sa dostal na hranici šestnástky k strele Moncayola, ktorý len tesne minul priestor troch žrdí. Barcelona je pod tlakom a Osasuna je lepšia.
19
Domácemu celku neostáva nič iné, len pokračovať v aktívnej kombinácii na útočnej polovici. Domáci hráči si prihrávajú, ale moc myšlienok smerom dopredu nevidíme.
15
15
goalOsasuna Pamplona dala gól!
Hosťujúci celok parádne utiekol a ide do jednogólového vedenia! Všetko začalo u Estupinana, ktorý sa po ľavom krídle dostal do útoku a centrom našiel na území bieleho bodu JOSÉHO ARNÁIZA. Ten si na loptu počkal a nartom ju poslal na bližšiu žrď.
14
Útočná snaha Blaugranas je zatiaľ márna, domáci sa nevedia predrať do nejakého pokojného zakončenia.
12
Messi rozohral štandardku nakrátko s Rakitičom, ale nepresne a Osasuna sa hnala do protiakcie. Nakoniec všetko vyriešili brániaci hráči, ktorí si pomohli prihrávkou na ter Stegena.
10
Do šestnástky Osasuny mieril prízemný pas, ale hostia sú zatiaľ vzadu pozorní.
7
importantBarcelona sa pokúsila vrátiť úder. Lenglet sa oprel do lopty pár metrov spoza pokutového územia a tesne minul pravý roh hosťujúcej brány.
6
importantO prvú strelu medzi tri žrde sa postarali hostia. Ter Stegen si s ďalekonosnou strelou pod brvno poradil a loptu ľavačkou vyrazil.
4
K exekúcii štandardky sa postavil Messi,poslal loptu za obranu, ale nikto z jeho spoluhráčov nezakončil. Hra bude pokračovať odkopom od brány Herreru.
2
Na ľavej strane vápna zakončoval aktivitu domáceho celku Fati, ale tomu prešľapovačky moc nevyšli. Katalánsky celok ovšem pokračuje v aktívnej kombinácii a je nasťahovaný pred bránou.
1
Hostia sa hneď v úvode dostali až pred bránu ter Stegena, ten ale rozohráva.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Firpo – Puig, Rakitić, Roberto – Messi, Braithwaite, Fati.
Náhradníci: Neto, Tenas – Arturo Vidal, L. Suárez, R. Araújo, Alba, Arthur, Busquets, F. de Jong.

Osasuna Pamplona: Herrera – Vidal, Aridane, Navas, D. García, Estupiñán – Brašanac, Moncayola, I. Pérez – Arnáiz, Adrián López.
Náhradníci: Pérez, R. Martínez – Oroz, J. Martínez, Lato, Barja, Oier, Hualde, R. Torres, Gallego, Roncaglia..
Španielska La Liga má pred sebou dve posledné kolá sezóny 2019/2020. Na prvej priečke figuruje Real Madrid s 83 bodmi, pred druhou FC Barcelona má štvorbodový náskok, takže situáciu má vo svojich rukách.

BARCELONA sa dnes na vlastnom štadióne postaví proti OSASUNE. Stretnutie sa začína o 21:00. Aby ešte teoreticky mohla pomýšľať na titul, potrebuje dnes jednoznačne zvíťaziť a dúfať, že Madridčania zakopnú.

Barcelona má na konte 79 bodov, v minulom kole vyhrala vo Valladolide 1:0. Osasuna je jedenásta, nazbierala 48 bodov. Naposledy doma zdolala Celtu Vigo 2:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»ONLINE PRENOS: FC Barcelona - Osasuna (La Liga)