Slovan opäť hladko prehral, od Novgorodu dostal štyri góly

Domáci brankár Jakub Štěpánek inkasuje jeden z gólov.
Domáci brankár Jakub Štěpánek inkasuje jeden z gólov. (Autor: TASR)
Sportnet|5. dec 2017 o 00:00

Hokejisti Slovana strelili len jeden gól.

KHL 2017/2018 - základná časť:

Torpedo Nižnij Novgorod - HC Slovan Bratislava 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Góly: 11. Sergijenko (Mozer, I. Zacharčuk), 28. Grigoriev (Mozer), 36. S. Kosticyn, 60. Gračiov (Žukov) - 26. Buchtele (Barker, Sersen)

Vylúčení: 7:9 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Ravodin, Akuzovskij - Palej, Ponomarenko (všetci Rus.)

Nižnij Novgorod: Galimov - Želdakov, Grigoriev, Kinrade, Barancev, Sergijenko, Kundrátek, Šulenin - Garbutt, Dugin, Daugaviňš - Stoľarov, Galuzin, Paršin - Urakov, Mozer, Zacharčuk - Gračiov, S. Kosticyn, Žukov - Veriajev

Slovan: J. Štěpánek - Barker, Sersen, Després, T. Voráček, Meszároš, Bačík - Řepík, Viedenský, Kašpar - J. Mikúš, Z. Boychuk, Réway - Skalický, A. Šťastný, T. Hrnka - Genoway, Sádecký, Buchtele

NIŽNIJ NOVGOROD. Hokejisti Slovana Bratislava prehrali na ľade Torpeda Nižnij Novgorod 1:4 v utorňajšom zápase KHL, nezískali teda ani bod v druhom stretnutí na klziskách súperov v sérii.

Kľúčovou fázou zápasu bola druhá tretina, keď síce najprv Jan Buchtele v 26. min v presilovke vyrovnal na 1:1, no o dve minúty išli domáci gólom Michaila Grigorieva opäť do vedenia, ktoré už nepustili.

Na domácej strane sa v tomto dueli presadili aj Jurij Sergijenko, Sergej Kosticyn a do prázdnej brány Jevgenij Gračiov.

Slovan odohrá svoj najbližší duel vo štvrtok 7. decembra o 17.00 SEČ na ľade Severstaľa Čerepovec, ktorého oporou v bránke je slovenský gólman Július Hudáček.

Online prenos: HC Torpedo Nižnij Novgorod - HC Slovan Bratislava (KHL 2017/2018)

KHL  2017/2018
05.12.2017 o 17:00
Novgorod
4:1
(1:0, 2:1, 1:0)
60' minúta
Ukončený
Slovan
Prehľad
Góly a asistencie: 11. Sergijenko (Mozer, I. Zacharčuk), 28. Grigorev (Mozer), 36. S. Kosticyn, 60. Gračov (Žukov) – 26. Buchtele (Barker, Sersen). Rozhodca: Ravodin, Akuzovskij – Palej, Ponamarenko. Diváci: 4.500.
Prenos
V tretej tretine Slovan vyrovnal aktivitu v poli, no puk za chrbát Galimova sa mu dostať nepodarilo. Domáci sa nikam bezhlavo nehrnuli a počas oslabenia mohli pridať puk do siete hostí. Štepánek bol proti a rovnako tak zlikvidoval učebnicovú akciu domácich so zakončením Dugina. Slovan hral v závere bez brankára a poistku do prázdnej bránky pridal Gračov. Pomer striel medzi tri žrde v tretej tretine 10:10, celkom 43:17. Len vďaka Štepánkovi belasí neinkasovali viac. Slovan sa o dva dni predstaví na ľade Severstaľu Čerepovec, pekný večer a pokojnú noc priaznivcom belasých želá Vladimír Korduliak.
Koniec zápasu.
59:15
goalTorpedo Novgorod dalo gól!
Domáci sa zmocnili puku, vyviezli ho do stredného pásma a z pravej strany od mantinelu puk do opustenej bránky Slovana poslal JEVGENIJ GRAČOV. Asistencia: Michail Žukov.
58:30
importantŠtepánek na striedačke, Slovan hrá power play bez brankára.
57:47
Oba tímy s plným počtom hráčov a blíži sa záver tretej tretiny.
57:11
Barancev preveril pozornosť Štepánka, švihom vystrelil od modrej z ľavej strany, Štepánek puk kryje vo svojej rukavici.
56:56
importantKrásna akcia domácich a prečíslenie tri na dva, prihrávky tiki-taka a zakončenie Dugina, ktorého tutovku zjedol v lapačke fantastickým zákrokom Štepánek!
55:47
Zacharčuk korčuľoval za pukom, v strednom pásme ho fauloval Meszároš, dve minúty za nedovolené bránenie a Zacharčuk dve minúty za prifilmovaný pád. Hráme štyria proti štyrom.
54:39
Slovan to opäť skúsil nahodeným pukom, ten si však teraz našiel cestu do lapačky Galimova, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
54:03
Nahadzovaným pukom do pásma domácich Slovan vyrobil zakázané uvoľnenie, vhadzujeme po pravej ruke Štepánka.
53:24
Hráme dlho bez prerušenia a puk lieta z pásma do pásma, zakončenie na tej ktorej strane sme ale nevideli.
50:29
Garbutt sa dostal k puku na pravej strane pred bránkoviskom a zakončil, Štepánek puk vyrazil späť do hry na druhú stranu klziska.
50:17
Domáci v plnom počte, Slovan presilovku nevyužil a môže byť rád, že neinkasoval.
49:58
Skrumáž pred bránkou domácich, Galimov nevedel, kde je puk, hlavný mal však pod kontrolou a puk napokon končí na pravom kruhu.
49:18
Kašpar opäť pokazil puk na pravom kruhu v útočnom pásme, Torpedo okamžite poslalo puk von z pásma a oba tímy posielajú na ľad čerstvé sily.
48:40
importantDomáci sa dostali do brejku, Mozer sa mohol opýtať Štepánka, kam to chceš? Zakončiť chcel pomedzi betóny, Štepánek ho vychytal a opäť podržal tím v bielych dresoch.
48:17
Za seknutie odchádza na trestnú Kosticyn, Slovan opäť dostal ponuku od svojho hostiteľa na kontaktný gól.
47:21
Ofsajd domácich, čiarový fúkol do píšťalky a nariadil vhadzovanie v strednom pásme.
46:36
importantDaugaviņš stratil po napádaní puk a k zakončeniu sa pred bránkoviskom dostal Boychuk, Galimov šiel do pokľaku a puk schoval na svojej hrudi.
46:16
Slovan poslal puk von cez všetky čiary opäť len za cenu zakázaného uvoľnenia.
45:55
Genoway dostal od Boychuka puk spoza bránky, Colby s ním nakorčuľoval na ľavý kruh a bekhendom zakončil, Galimov v pokľaku puk kryje vo svojom náručí.
45:32
Domáci v plnom počte, Slovan počas presilovky nedokázal ohroziť Galimova v bránke domácich.
45:05
Kašpar chyboval na pravej strane a domáci puk okamžite poslali Barancevom von z pásma cez všetky čiary.
44:27
Slovan hrá s pukom mimo útočné pásmo, teraz chyboval pri prechode do útoku zakázaným uvoľnením vhadzujeme po ľavej ruke Štepánka.
43:32
Krošček v podaní Kosticyna a Slovan si zahrá presilovku, podarí sa mu vrátiť späť do hry kontaktným gólom?
42:54
Gračov vystrelil od ľavého kruhu, Štepánek puk dobre videl a schoval ho vo svojej lapačke.
42:41
Zacharčuk vystrelil z pravej strany pred bránkoviskom, Štepánek puk poslal za svoju bránku, predtým sme videli prečíslenie dva na jeden, Urakov to však na ľavej strane pokazil.
41:27
Kinrade vystrelil od modrej z jej stredu, Štepánek puk zrazil lapačkou do rohu klziska a defenzíva belasých puk dostala von z pásma.
40:35
Sersen vystrelil príklepom od modrej, Galimov puk poslal do rohu klziska, na hokejkách ho však majú hráči v bielych dresoch.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 19:01.
V druhej tretine sme videli scenár podobný tomu v prvej časti hry, Slovan dokázal využiť svoju presilovku a vyrovnal. Domáci však našli rýchlo odpoveď a ujali sa opäť vedenia. Potom arbitri zobrali gól hosťom, ktorí zahrali v situácii, ktorá predchádzala gólu, s vysokou hokejkou a Réway sa do listiny strelcov nezapíše. Torpedo dostalo k dispozícii ďalšiu presilovku a po chybe belasých v útočnom pásme svoj brejk premenil Kosticyn. Pomer striel do priestoru bránky v druhej tretine 15:5.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:11
Hostia v plnom počte, Slovan umne svoje oslabenie ubránil.
38:54
Ďalší puk poslali belasí von z pásma, Slovan získal opäť nejaké tie sekundy zo svojho oslabenia.
38:11
Minúta z presilovky je fuč, Torpedo drží Slovan pod tlakom, belasí mu palebný priestor zatiaľ neposkytli.
37:11
Slovan vyhral buly, puk smeroval na bránku domácich, no s ním aj Řepík, ktorý atakoval Galimova a hlavný ho poslal za nedovolené bránenie na trestnú.
36:48
Nerozumeli si chlapci na útočnej modrej, Slovan vyrobil ofsajd a tak mu čiarový akciu musel zastaviť, vhadzujeme v strednom pásme.
35:41
35:41
goalTorpedo Novgorod dalo gól!
Slovan chyboval v pásme domácich, do brejku sa dostal SERGEJ KOSTICYN, ktorý nedal Štepánkovi zoči-voči šancu a pomedzi betóny po ľade zakončil.
35:34
Úmyselný ofsajd domácich, arbitri hru posielajú do pásma domácich, vhadzujeme po pravej ruke Galimova.
34:58
Slovan poslal puk von z pásma a Torpedo bude musieť vymyslieť inú presilovkovú akciu.
34:33
Grigorijev vystrelil od modrej zápästím, Štepánek mal zakrytý výhľad, puk z hokejky Michaila však dokázal schovať na svojej hrudi.
34:22
Šesť korčuliarov v bielych dresoch na ľade a trest pre hráčsku lavičku Slovana.
33:32
Žukov spoza bránky našiel pri bránkovisku na pravej strane Dugina, ktorý vystrelil z prvej, Štepánek zmenu skóre v tejto chvíli nepripustil.
31:44
Hostia v plnom počte, Torpedo hralo presilovku dobre, Slovan rovnako dobre bránil a Štepánek s prehľadom podržal tím spod Tatier.
31:28
importantDaugaviņš si vymenil z pravého kruhu puk so spoluhráčom medzi kruhmi a Kaspars po narážačke pálil z pravého kruhu, Štepánek v sede opäť puk zatočil do svojej lapačky.
30:55
Torpedo to točilo v pásme hostí, Mozerovu strelu belasí zablokovali, puk skončil mimo obranného pásma a Slovan odoláva.
29:44
Viedenský sekol Daugaviņša a potom sa strhla na ľade šarvátka. Barker dve minúty za hrubosť, Grigorijev dve minúty za hrubosť, Viedenský dve minúty za seknutie. Presilovka pre Torpedo päť na štyri.
28:35
importantSlovan Bratislava dal gól!
Boychuk vybojoval za bránkovou čiarou domácich puk, poslal ho pred bránku a Martin Réway z vnútornej čiary ľavého kruhu nedal brankárovi Torpeda šancu. Celú situáciu ešte musí posúdiť videorozhodca duelu, aj keď netuším, čo domáci reklamujú. Napokon verdikt znie: gól neplatí, belasí zahrali v pásme domácich s vysokou hokejkou.
27:47
27:47
goalTorpedo Novgorod dalo gól!
Mozer vyhral buly, puk smeroval na modrú a príklepom prestrelil Štepánka v bránke belasých MICHAIL GRIGORIJEV. Asistencia: Jevgenij Mozer.
27:42
importantSpoza bránky od Žukova dostal Kosticyn puk ako na podnose medzi kruhy, z prvej vystrelil, Štepánek v rozkľaku puk krásne zatočil do svojej lapačky a Jakub vytiahol fantastický zákrok.
27:08
Després stratil pred bránkoviskom hostí puk, domáci sa dostali do šance, Dugin vystrelil z pravej strany spred bránkoviska, Štepánek puk poslal na druhú stranu k mantinelu.
25:52
25:52
goalSlovan Bratislava dal gól!
Slovan zakombinoval s pukom na hokejkách a keď musel jeden z domácich po strate prilby na striedačku, JAN BUCHTELE z pravého kruhu prestrelil Galimova v bránke domácich. Asistencie: Cam Barker a Michal Sersen.
24:50
Torpedo poslalo puk až k bránke Štepánka a tak Slovan stráca cenné sekundy zo svojej početnej výhody.
24:23
Slovan držal domácich v pásme, Meszároš nahadzoval puk na bránku bez úspechu a napokon sa belasí sami pripravili chybnou prihrávkou o útočné pásmo.
23:53
Hákovanie v podaní Kinradeho, presilovka pre belasých je tu.
23:30
Skalický mal príležitosť na vyrovnanie, Galimov zmrznutý v bránke dokázal Pavlov puk vyraziť späť do hry.
23:07
Garbutt vystrelil priamo z pravého kruhu, Štepánek mal ideálny výhľad a puk kryje Jakub v pokľaku niekde vo svojom výstroji.
22:30
Grigorijev sa uvoľnil na ľavej strane pri kruhu a švihom vystrelil, Štepánek išiel opäť dole na ľad a puk zlikvidoval vo svojom výstroji.
21:08
Hostia v plnom počte, Slovan svoje delené oslabenie prežil bez ujmy a Štepánek len v jednom prípade musel kryť peknú strelu domácich.
20:46
Daugaviņš dostal puk na pravý kruh a pohotovo vystrelil, Štepánek v pokľaku sa stihol presunúť k ľavej žrdi a puk schoval vo svojom náručí.
20:20
Torpedo už zamklo hostí v pásme, strela od modrej z jej stredu a Štepánkovo usmernenie do rohu klziska cez svoju hokejku.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 17:58.
Slovan aj v tomto zápase zbiera do štatistík trestné minúty a aj keď Torpedo hralo skoro celé dve minúty presilovku štyroch proti trom, skóre sa nemenilo. Až pri signalizovanom vylúčení domáci udreli dnes po prvýkrát a Štepánek sa hneval na svojich spoluhráčov oprávnene. Štepánek maká, Slovan sa na ľade hľadá a tomu zodpovedá aj pomer striel medzi tri žrde po prvej tretine v pomere 18:2.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:42
Puk mimo pásma belasých, zo stredného pásma Torpedo začína svoju presilovkovú akciu.
19:08
Faul v podaní Voráčka, dve minúty za nedovolené bránenie a presilovka pre Torpedo.
18:35
Slovan zahral pred bránkoviskom domácich s vysokou hokejkou, hlavný hru prerušil a vykázal ju do stredného pásma.
18:17
Hra sa nám akosi kúskuje, po ofsajde belasých teraz arbitri prerušili hru a sťahujeme sa pred Galimova, zakázané uvoľnenie Torpedo.
17:56
Zacharčukovi sadol na hokejku odrazenú puk a z medzikružia Ivan vystrelil, Štepánek pohotovo poslal puk späť do hry a žiadne prekvapenie nepripustil.
17:24
Torpedo to skúsilo na nahodený puk, vyrobilo zakázané uvoľnenie a hra sa musí presťahovať pred Galimova.
16:35
Obraz hry stále rovnaký, Torpedo sa snaží dostať na dostrel bránky hostí, Slovan umne bráni spoliehajúc sa na svoje brejky.
15:09
Slovan poslal puk za bránku domácich, opäť však len za cenu zakázaného uvoľnenia.
14:52
Zakázané uvoľnenie hostí, vidíme trochu viac osobných súbojov na hranici pravidiel, emócie však len na tribúnach.
14:01
Domáci v plnom počte, Kundrátek je späť na ľade a Slovan sa o vyrovnanie nepostaral.
13:56
Slovan držal domácich dlho v pásme, jediný strelecký pokus poslal na bránku od modrej Barker, aj ten jeho puk zablokoval hráč domácich a Galimov bol bez práce.
12:20
Kašpar vystrelil od ľavého kruhu a s jeho pukom si Galimov poradil, keď puk vyrazil späť do hry, na hokejkách ho majú chlapci v bielych dresoch.
12:01
Šťastný v individuálnej akcii korčuľoval s pukom priamočiaro na bránku a vypýtal si faul, Kundrátek dostal dve minúty za podrazenie a Slovan si zahrá presilovú hru.
11:39
Zakázané uvoľnenie hostí, hra sa tak presťahuje späť pred Štepánka, ktorý si dnes veru v bránke Slovana poriadne zachytá.
10:49
10:49
goalTorpedo Novgorod dalo gól!
Signalizované vylúčenie hostí, JURIJ SERGIJENKO s pukom na hokejke zo stredného pásma nakorčuľoval až na ľavý kruh a okolo lapačky Štepánka puk poslal do vrchných partií jeho bránky. Jakub už hokejkou búchal po ľade zbytočne, defenzíva hostí jednoducho zaspala. Asistencie: Jevgenij Mozer a Ivan Zacharčuk.
10:31
importantTen puk bol pred bránkoviskom a mám pocit že Zacharčuk nedokázal puk poslať do odkrytej časti bránky Slovana.
10:08
Hostia v plnom počte, už aj Hrnka naskočil späť na ľadovú plochu.
09:47
Domáci v plnom počte a Slovan so štyrmi korčuliarmi na ľadovej ploche.
09:16
Slovan poslal puk von z pásma a z pravého kruhu od Galimova začína akcia domácich.
08:46
Dugin pálil príklepom z ľavého kruhu, Štepánek puk vyrazil pred seba a defenzíva domácich ho so šťastím poslala do rohu klziska.
08:08
Hrnka sekol Dugina, dve minúty a presilovka štyroch proti trom pre domácich.
07:47
Viedenský a Garbutt na trestnej, hráme štyria proti štyrom, Viedenský dve minúty za seknutie a Garbutt rovnako tak.
07:36
Strela domácich od modrej z pravej strany a vyrážačka Štepánka puk usmernila na ochrannú sieť.
06:02
Hostia v plnom počte, Slovan umne svoje oslabenie ubránil a Torpedo veľa z hokejového umenia počas presilovky neukázalo.
05:35
Meszároš zobral za bránkou Štepánka puk na svoju hokejku a poslal pozdrav cez celé klzisko Galimovovi.
04:55
Šťastný poslal puk za bránku domácich a oba tímy posielajú na ľad čerstvých mužov.
04:34
Barancev vystrelil spoza ľavého kruhu, Štepánek puk poslal do rohu klziska, domáci ho majú na svojich hokejkách.
04:02
Buchtele najskôr pokazil puk v útočnom pásme, potom po útoku domácich fauloval v obrannom pásme a za krosček inkasuje dve minúty, presilovka pre Torpedo.
03:00
Paršin po prechode modrou vystrelil spoza kruhov a dvoch bekov hostí, Štepánek v pokľaku puk kryje na svojej hrudi.
02:42
Torpedo aktívnejším tímom, no do pásma hostí sa dostáva len ťažko.
01:13
Sergijenko z ľavej strany od modrej nahadzoval puk na bránku hostí, puk letiaci tesne nad ľadom Štepánek schoval poľahky vo svojej lapačke.
00:19
Prvý nahadzovaný puk smerujúci medzi tri žrde bránky Slovana Štepánek hravo ukryl vo svojej rukavici.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Príjemný podvečer pri sledovaní nášho písaného prenosu vám želám, HC Slovan sa dnes predstaví na ľade Torpeda, ktoré nastúpi na duel v modrých dresoch. Na ľadovej ploche už máme oba tímy, vypočujeme si hymny oboch krajín, najskôr hymnu Slovenskej republiky, potom hymnu Ruskej federácie a všetko bude pripravené k úvodnému buly dnešného duelu.
Úvodné zostavy:

HC Torpedo Nižnij Novgorod:

Galimov (Lisutin) – Želdakov, Grigorijev, Kinrade, Barancev, Sergijenko, Kundrátek, Šulenin – Garbutt, Dugin, Daugaviņš (A) – Stoľarov (C), Galuzin, Paršin – Urakov, Mozer, Zacharčuk – Gračov (A), Kosticyn, Žukov – Veriajev

HC Slovan Bratislava:

Štepánek (Sedláček) – Barker, Sersen (A), Després, Voráček, Meszároš (C), Bačík, Černý –Řepík, Viedenský, Kašpar (A) – Mikúš, Boychuk, Réway – Skalický, Šťastný, Hrnka – Genoway, Sádecký, Buchtele

Rozhodca:

Ravodin, Akuzovskij – Palej, Ponamarenko.
HC Slovan zo série šiestich domácich šesťbodových zápasov ukrojil už tri, do tabuľky zapísal šesť bodov a na rad prichádza štvrtý z dôležitých zápasov, belasí privítajú najťažšieho zo série šiestich súperov, vo štvrtok večer budú hostiť Torpedo Nižnij Novgorod.

Nižnij Novgorod, piate najväčšie mesto v Rusku s 1.311.000 obyvateľmi, ležiace na sútoku riek Volga a Oka, 420 km severovýchodne od Moskvy. Jeho vznik sa datuje do roku 1221, v rokoch 1932 až 1991 nieslo názov Gorkij a sídli tu aj známa automobilka GAZ, ktorú ešte v roku 1920 pomáhal budovať známy velikán Henry Ford.

Torpedo Nižnij Novgorod, história hokejového klubu siaha do povojnových rokov, klub vznikol v roku 1946. Vo vtedajšej najvyššej súťaži Sovietskeho zväzu zaznamenal jeden úspech, v roku 1961 obsadil druhé miesto, keď nestačil na majstra CSKA Moskva.

Od vzniku KHL sa klub prezentoval v jednotlivých ročníkoch nasledovne: v prvom ročníku sa prebojoval do play-off, no hneď v prvom kole bol nad jeho sily neskorší semifinalista Magnitogorsk, ktorý vyprášil Torpedo 3:0 na zápasy. V ďalších dvoch ročníkoch sa Nižnij Novgorod do play-off súťaže nedostal, skončil zhodne na 17. mieste. Vo štvrtej sezóne však chlapci dosiahli zatiaľ najväčší úspech klubu, v play-off KHL skončili na peknom 7. mieste. Najskôr prešli cez Dinamo Riga resultátom 4:3 na zápasy, no vo štvrťfinále ich zastavil neskorší víťaz Gagarinovho pohára, tím Dinamo Moskva, po víťaznej sérii 4:2 na zápasy. Piata sezóna hokejistom nevyšla podľa predstáv a zaknihovali konečné 20. miesto. V tej šiestej to však opäť bolo play-off súťaže, v prvom kole ich ale zastavila Ufa, ktorá v dlhej sérii slávila úspech 4:3 na zápasy a pre Torpedo zostalo v konečnom účtovaní 11. miesto. V siedmej sezóne Torpedo opäť stroskotalo v prvom kole play-off, neskorší víťaz Gagarinovho pohára bol nad jeho sily, séria skončila na zápasy pomerom 1:4 a Torpedo obsadilo v pelotóne 12. priečku. V ôsmej sezóne v prvom kole play-off Torpedo vyradilo Jokerit 4:2 na zápasy, v konferenčnom semifinále prišiel na rad CSKA Moskva. Torpedo zvíťazilo len v jednom zápase a celkovom bilancovaní to bola krásna ôsma priečka. V uplynulej sezóne sa Torpedo opäť prebojovalo do play-off súťaže, v prvom kole bol nad jeho sily klub z Moskvy a Dinamo sa radovalo z postupu po víťaznej sérii 4:1 na zápasy. Torpedo v konečnom hodnotení klubov zaznamenalo 10. miesto.


Modro-bielo-červený dres klubu obliekajú predovšetkým domáci hráči z Ruskej federácie, doplnení dvomi hráčmi z Kanady, po jednom zo Slovinska, Lotyšska a Českej republiky – Tomáš Kundrátek. Domáce zápasy Torpedo hráva v aréne s názvom „Náhorný“, ktorá má kapacitu 5.500 divákov. Hlavným trénerom klubu je Peteris Skudra z Lotyšska.

V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenalo Torpedo zo 40 zápasov 62 bodov, Slovan odohral o tri zápasy menej a do tabuľky Západnej konferencie zapísal doposiaľ 40 bodov. Súperi sa stretli v aktuálnej sezóne v októbri v Bratislave, jediný gól zápasu zaznamenal Denis Paršin a Torpedo tak zvíťazilo futbalovým výsledkom.

Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je obranca Denis Paršin s 22 kanadskými bodmi (9+13), na druhej priečke Vladimír Galuzin s 19 bodmi (8+11). V tíme hostí je na čele kanadského bodovania 22 bodový Colby Genoway (6+16), na druhej pozícii 19 bodový Radek Smoleňák (5+14). Gólman domácich Stanislav Galimov disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 92,4% úspešnosťou zásahov s priemerom 1,97 gólov na zápas, Ivan Lisutin s 93,0% úspešnosťou drží priemer 1,81 gólov na zápas. Na strane hostí Jakub Štepánek s 91,4% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,78 gólov na zápas.

Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Arena Náhorný bude hostiť tím od Dunaja a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan opäť hladko prehral, od Novgorodu dostal štyri góly