Futbalové prestupy ONLINE: Privedie aj Haraslína? De Zerbi bude trénerom Marseille (utorok, 25. jún)

Tréner Roberto De Zerbi.
Tréner Roberto De Zerbi. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|25. jún 2024 o 08:20 (aktualizované 25. jún 2024 o 22:22)

Pozrite si prehľad zaujímavých futbalových prestupov v letnom prestupovom období 2024 na Slovensku aj v zahraničí v utorok, 25. júna. Sledujte minútu po minúte.

BRATISLAVA. Letné prestupové okno v roku 2024 je v plnom prúde. Prestupuje sa už aj v Premier League či na Slovensku.

V Španielsku, Taliansku, Nemecku a Francúzsku sa však prestupové obdobie začína až 1. júla. Vo väčšine krajín sa uzatvorí 1. septembra.

Pozrite si prehľad prestupov na jednom mieste za utorok, 25. júna.

Futbalové prestupy ONLINE (leto 2024)

Koniec online prenosu

23:30 Ďakujeme, že ste s nami sledovali online prenos z futbalových prestupov. Ďalšie vám prinesieme už zajtra


Paríž si udržal mladíka

22:20 Paríž Saint-Germain podpísal novú zmluvu s Roméom Garnierom na jeden rok do júna 2025.Talentovaný mladík zostáva v Paríži Napriek prepojeniam s Borussiou Dortmund.


De Rossi pokračuje na lavičke Ríma

20:30 Futbalový tréner Daniele de Rossi podpísal s AS Rím novú trojročnú zmluvu. Niekdajší taliansky reprezentant prevzal tím v januári po Josem Mourinhovi.

Vedenie klubu už v apríli avizovalo, že so 40-ročným koučom počíta aj do budúcnosti. De Rossi v uplynulej sezóne doviedol tím do semifinále Európskej Ligy. V Serii A skončili na šiestom mieste a nevybojovali si postup do Ligy majstrov. Správu priniesla agentúra AFP.


Belotti opúšťa Rím

18:30 Taliansky futbalista Andrea Belotti prestupuje v rámci Serie A z AS Rím k nováčikovi Como 1907. Kluby sa dohodli na prestupovej čiaste 4,5 milónov eur.

 "Vybral som si Como, pretože ma zaujali veľmi ambiciózne plány, ktoré mi ukázali tréner a majitelia," uviedol Belotti podľa agentúry Reuters.


Elsner nový tréner Reims

14:05 Francúzsky futbalový klub Stade Reims v utorok angažoval slovinského trénera Luku Elsnera. Na lavičke účastníka Ligue 1 nahradí Belgičana Willa Stilla, ktorý v lete odišiel do Racingu Lens.

Elsner strávil uplynulé dve sezóny v Le Havre, ktorý v roku 2023 doviedol do najvyššej súťaže. Uplynulý ročník mužstvo zakončilo na 15. priečke. Informácie priniesla agentúra AFP.


Barcelona sa zaujíma o mladíka z Hull City

13:10 FC Barcelona začala rokovania s anglickým tímom Hull City. Predmetom záujmu je 22-ročný mladík Jaden Philogene. Malo by ísť o hosťovanie s opciou na trvalý prestup, informuje Relevo.


De Zerbi ide do Marseille

13:00 Taliansky tréner Roberto De Zerbi bude od novej sezóny viesť futbalistov Olympique Marseille.

Podľa informácií agentúry DPA dospeli obe strany k ústnej dohode, ktorú majú spečatiť v najbližších dňoch.

"Klub momentálne pracuje so všetkými stranami na formalizácii príchodu talianskeho trénera a jeho personálu na lavičku Marseille v najbližších dňoch," citovala z vyhlásenia francúzskeho klubu DPA.

De Zerbi pôsobil uplynulé dve sezóny v anglickom Brightone, ktorý vlani doviedol k historickému šiestemu miestu.

Marseille, ktoré tento rok hralo semifinále Európskej ligy, zakončilo sezónu na ôsmom mieste Ligue 1 a na jeseň sa tak nepredstaví v žiadnej z európskych pohárových súťaží.

Štyridsaťpäťročný Talian nahradí na lavičke Jeana-Louisa Gasseta. Ten v júni ukončil trénerskú kariéru vo veku 70 rokov.


Nacho opúšťa klub po 23 rokoch

12:50 Španielsky futbalista Nacho opúšťa Real Madrid po 23 rokoch. Ako informoval klub, jeho ďalšie kroky smerujú do Al Qadsiah. V novom klube podpísal zmluvu na 2 roky.


Dohoda je na svete

12:40 Dohoda medzi Joselu a Al Gharafa je hotová, ako bolo potvrdené v pondelok. Real Madrid je o skutočnosti informovaný.

Joselu podpíše dvojročnú zmluvu do júna 2026 s opciou na ďalšiu sezónu. Dohoda je v štádiu formálneho procesu na preskúmanie všetkých dokumentov, ďalej nasleduje podpis.


Young predĺžil v Evertone zmluvu

11:00 Anglický futbalista Ashley Young predĺžil zmluvu s klubom Everton FC. Kontrakt mu bude platiť o rok dlhšie, teda do júna 2025.

Tridsaťosemročný bývalý hráč Manchestru United či Interu Miláno nasútpil v minulej sezóne do 31 zápasov, no nepripísal si ani gól a ani asistenciu.

Ashley Young podpísal novú zmluvu v Evertone.
Ashley Young podpísal novú zmluvu v Evertone. (Autor: X Everton)

Bayern je pripravený kúpiť Olisea

9:40 Bayern Mníchov je pripravený začať formálny proces na dokončenie dohody s Michaelom Oliseom.

Crystal Palace sú už informovaní o zaplatení klauzuly o uvoľnení, bude to 45 miliónov libier plus 5 miliónov libier.

Olise podpíše do júna 2029, všetko je dohodnuté. Informoval o tom renomovaný novinár Fabrizio Romano na sociálnej sieti.


Ndiaye do Evertonu

8:35 Iliman Ndiaye sa stal novým hráčom Evertonu. Olympique Marseille uzavrel dohodu na 18,5 miliónov eur plus 1,5 milióna eur bonusy.

Dvadsaťštyriročný útočník sa s klubom dohodol na päťročnej zmluve. Aj keď o neho malo záujem viacero klubov v Premier League, no on chcel iba Everton.


Braithwaite môže stáť 15 miliónov

8:10 Doložka o uvoľnení Martina Braithwaiteho v zmluve s Espanyol mu umožňuje odísť ako voľný hráč do 15. júla.

Po 15. júli bude mať Braithwaitova doložka hodnotu € 15 miliónov. Strelil 22 gólov, teraz čaká na návrh novej zmluvy, ale zvažuje aj ponuky z Európy a Saudskej Arábie.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Futbalové prestupy ONLINE: Privedie aj Haraslína? De Zerbi bude trénerom Marseille (utorok, 25. jún)