Futbalové prestupy ONLINE: Weiss hovoril o Šporarovi i Toličovi (streda, 31. júl)

Tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss st.
Tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss st. (Autor: TASR)
Sportnet|31. júl 2024 o 07:53 (aktualizované 31. júl 2024 o 08:54)

Pozrite si prehľad zaujímavých futbalových prestupov v letnom prestupovom období 2024 na Slovensku aj v zahraničí v stredu 31. júla. Sledujte minútu po minúte.

BRATISLAVA. Letné prestupové okno v roku 2024 je v plnom prúde. Prestupuje sa už vo všetkých top ligách na svete.

Vo väčšine krajín sa prestupové obdobie uzatvorí 1. septembra.

Pozrite si prehľad prestupov na jednom mieste v stredu, 31. júla.

Futbalové prestupy ONLINE (leto 2024)

Villarreal poslal krídelníka do Anglicka

8:53 Nováčik anglickej futbalovej Premier League Southampton FC získal do svojich služieb krídelníka Bena Breretona Diaza z Villarrealu za približne osem miliónov eur.

Dvadsaťpäťročný reprezentant Čile sa narodil v anglickom meste Stoke-on-Trent a dlhé roky pôsobil v Blackburne Rovers.

Vlani v lete prestúpil do Villarrealu, kde sa však nedokázal presadiť a tak išiel v januári na hosťovanie späť do Anglicka. V drese Sheffieldu United odohral 14 zápasov v Premier League, v ktorých strelil šesť gólov.

Teraz podpísal so "svätcami" štvorročný kontrakt . "Som nadšený. V uplynulých dňoch to išlo ľahko a som rád, že som už podpísal kontrakt," uviedol.


Chelsea získala mladého brankára

8:51 Chelsea podpísala zmluvu s dánskym brankárom do 21 rokov Filipom Jorgensenom z klubu LaLiga Villarreal, informoval v utorok klub Premier League.

Chelsea uviedla, že 22-ročný brankár, ktorý sa v minulej sezóne stal brankárskou jednotkou Villarrealu, podpísal sedemročnú zmluvu.

Kluby nezverejnili prestupovú čiastku, ale britské médiá informovali, že dohoda má hodnotu približne 20 miliónov libier (25,67 milióna USD).

"Tento prestup je splneným snom," povedal Jorgensen pre klubovú webovú stránku.

"Som veľmi nadšený, že som podpísal zmluvu s Chelsea, jedným z najväčších klubov na svete. Nemôžem sa dočkať, až sa so všetkými zoznámim a začnem hrať so všetkými mojimi novými spoluhráčmi."

Jorgensen sa narodil vo Švédsku dánskemu otcovi a švédskej matke a pred prestupom do Dánska v máji 2021 reprezentoval Švédsko na mládežníckych úrovniach.


Eveton získal posilu

7:54 Írsky futbalový obranca Jake O’Brien prestúpil z Olympique Lyon do FC Everton. S klubom anglickej Premier League podpísal štvorročný kontrakt. Výška odstupného predstavuje 19,5 miliónov eur, informovala o tom agentúra AP.

O’Brien je piatou letnou posilou Evertonu po Jackovi Harrisonovi, Timovi Iroegbunamovi, Ilimanovi Ndiayem a Jesperovi Lindstromovi. Na svojom konte má už aj reprezentačný štart, keď v júni nastúpil za Írsko v prípravnom dueli proti Maďarsku.


Slovan chcel vymeniť Toliča

7:49 Slovan Bratislava môže byť po dvojzápase Ligy majstrov s Celje spokojný. Aj kvôli výsledku, aj pre neuskutočnenú výmenu Marka Toliča za Aljoša Matka.

Prestup sa zrejme nezrealizuje, Matko v dvojzápase výkonnostne zlyhal, naopak Tolič podával kvalitné výkony.


Weiss hovoril o možnom príchode Šporara

7:48 Tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss starší hovoril po odvete Ligy majstrov s Celje na tlačovej konferencii, že klub sa stále zaujíma o Andraža Šporara.

„Nie je to lacný prestup. Hráč chce k nám prísť, my sa musíme rozhodnúť. Rešpektovať podmienky jeho aj Panathinaikosu Athény.

Či to urobíme za dva týždne, či zajtra, to záleží od majiteľov. Máme rozrobených aj iných hráčov, ale hlavný zámer bol na Andraža,“ povedal. 

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Futbalové prestupy ONLINE: Weiss hovoril o Šporarovi i Toličovi (streda, 31. júl)