Oktagon Prime 4: Polívka s ďalším skvelým skalpom. Bryczeka zdoláva na body

(Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|6. nov 2021 o 22:35

Poľský bojovník po súboji nesúhlasil s výsledkom.

PARDUBICE. Poliak Robert Bryczek sa po poslednom neúspešnom zápase rozhodol prestúpiť do strednej váhy, kde ho privítal český bojovník Zdeněk Polívka.

1. kolo

Polívka začína aktívne, kope tvrdé lowkicky a berie si stred klietky. Bryczek bojuje z ústupu, čo mu veľmi nesedí. Poliak vyzerá byť prekvapený Polívkovým výkonom, ktorý dominuje a po polke kola vedie na signifikantné údery 12-0. Pozorným výkonom si český bojovník pripíše kolo pre seba.

2. kolo

Polívka výborne kope a pokračuje v sústredenom výkone. V polovici kola triafa Poliaka do slabín a súboj je na chvíľu prerušený. Od tohto momentu sa Bryczek chytá a do konca kola ma viac presných úderov. Vyzerá to tak, že má Polívka problém s kolenom.

3. kolo

Polívka opäť tlačí, no Bryczek postupne preberá opraty. Na tvári českého bojovníka sa začína prejavovať presnosť Poliakových úderov. Súboj stále prebieha v postoji, nikto sa nepokúša o strh na zem. Do záveru dáva Polívka všetko a snaží sa súboj ukončiť.

Výsledok: Zdeněk Polívka poráža Roberta Bryczeka na body (30-27, 29-28, 29-28). 

Slová víťaza: Predstavoval som si, že to ukončím v prvom kole, ale Robert je tvrdý. Bola to tretia príprava v rade, už som poriadne unavený. Pri nejakom lowkicku sa mi podlomilo koleno a nemohol som s tou nohou dobre fungovať.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA» Oktagon Prime 4: Polívka s ďalším skvelým skalpom. Bryczeka zdoláva na body