Oktagon Prime 4: Xavier knokautuje Toleda a v Prahe vyzve Petráška

Oktagon MMA
Oktagon MMA
SvetMMA|6. nov 2021 o 21:56

Brazílčan by sa mal predstaviť v pražskej O2 aréne.

PARDUBICE. V čisto zahraničnom dueli si zmerali sily Brazílčan Rafael Xavier, ktorý sa netají tým, že by chcel získať titul poloťažkej váhy, so Španielom Danielom Toledom.

Zatiaľ čo pre "Kratosa" išlo už o tretí zápas v Oktagon MMA, pre Toleda to bola premiéra v česko-slovenskej organizácii.

1. kolo

Počiatočná výmena lowkickov, ďalší kop už Toledo zachytáva a berie Xaviera na zem, dáva niekoľko úderov, ale Brazílčan úspešne vstáva. O chvíľu sa situácia otočí a vo vrchnej pozícii končí Kratos. Toledo sa dobre bráni a vstáva. Je to práve on, kto opäť strháva Xaviera na zem.

Brazílčan však pred koncom kola znova stojí na nohách, kde musí čeliť tvrdým úderom Toleda. Záverečná prestrelka dvíha divákov zo sedadiel a na body by si kolo mal pripísať španielsky bojovník.

2. kolo

Xavier otvára kolo tvrdým zadným úderom, Toledom to však neotrasie. Súboj pokračuje v postoji. V druhej minúte ale Brazílčan triafa pravý hák a posiela Španiela k zemi, kde pokračuje v úderoch. Rozhodca nemá inú možnosť než duel ukončiť.

Výsledok: Rafael Xavier poráža Daniela Toleda knokautom v druhom kole. 

Slová víťaza: Ďakujem veľmi pekne všetkým fanúšikom. Vedel som, že to bude náročný súboj. Veľa som vyčkával. Boxoval som a dobre som trafil. Chcel by som titul poloťažkej váhy.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon Prime 4: Xavier knokautuje Toleda a v Prahe vyzve Petráška