Oktagon posilnil o zahraničného veterána, turnaj Prime prichádza o očakávaný zápas

Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|21. feb 2022 o 19:02

Dobrá a zlá správa.

BRATISLAVA. PRAHA. Dve dôležité oznámenia v jeden deň. Zatiaľ čo v prvom prípade ide o ďalší krok v pred, druhá správa už tak pozitívna nie je.

Poloťažká divízia Oktagonu sa dočkala posilnenia. Do najväčšej domácej organizácie mieri veterán popredných európskych organizácií ako KSW či M-1 Global Martin "King Kong" Zawada.

38-ročný nemecko-poľský zápasník sa dlhodobo pohybuje na hranici prvej stovky svetového rebríčka váhy do 93 kilogramov.

Zawada započal profesionálnu kariéru už v roku 2003. O jeho skúsenostiach svedčia zápasy so zápasníkmi európskej špičky ako Michal Materla, Lukasz Jurkowski, Thiago Silva, Abu Azaitar či Rashid Yusupov.

Pre mňa a pre Paľa ide o obrovský úspech, že nám dávajú prednosť najväčšie mená nemeckého trhu pred všetkými ostatnými. Ukazuje to silu značky Oktagon, ktorú spoločne s vami, našími fanúšikmi nesieme Európou a svetom.

Mená ako bratia Zawadoví, Puetz, Eckerlin, Jungwirth, Xavier, Adas a ďalšie sú zárukou atraktivity a kvality a o to nám ide, uviedol vo vyhlásení promotér Oktagonu Ondřej Novotný.

Druhou, no nie pozitívnou správou je zrušenie jedného z najočakávanejších súbojov na marcovom turnaji Oktagon Prime 5 v Šamoríne.

Z dôvodu zranenia Miloša Petráška sa ani tentokrát neuskutoční jeho stret s Brazílčanom Rafaelom Xavierom.

Organizácia o tom infomovala na svojich sociálnych sieťach.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon posilnil o zahraničného veterána, turnaj Prime prichádza o očakávaný zápas