Oktagon 32: Grizzly je späť! Kimball nedal súperovi žiadnu šancu

Jeremy Kimball po výhre
Jeremy Kimball po výhre (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|9. apr 2022 o 21:35

Návrat po 2 a pol roku sa Kimballovi vydaril.

OSTRAVA. Ťažké váhy mali svoje zasúpenie aj na hlavnej karte podujatia, keď sa proti sebe postavili Thomas Narmo a premiérovo aj Američan Jeremy Kimball. Ten si dal viac ako dvojročnú pauzu, po ktorej sa vrátil do Ostravy, ktorú si z celej ponuky turnajov vybral na prvom mieste.

Narmo mal už v Oktagone za sebou súboj s Danielom Dittrichom, ktorý mu veľmi nevyšiel a tak sa chcel predviesť v plnej paráde. Už na vážení sme videli signifikantný rozdiel vo výške, keďže ´The Last Viking´ meria viac ako 2 metre. Od Kimballa sa vo všeobecnosti očakávala lepšia technická vybavenosť.

I. kolo:

Kimball vstupoval do súboja ako veľký favorit a aj napriek svojej hmotnosti bol už od úvodu pohyblivejší bojovník. Prvé vzrušenie prišlo až po 2 minútach, keď Narmo vyuskúšal high kick, ktorý ale tesne nedopadol.

Kimball veľmi dobre pracoval na súperovej prednej nohe, ktorú okopával početnými low kickmi. Ukončenie prišlo ako blesk z najsného neba, keď po jednom z kopov Narmo skončil na zemi a nemohol v súboji pokračovať.

Jeremy Kimball vyhráva na KO (low kick) v 1. kole.

Slová víťaza:

Som rád, že tu môžem byť. Cítim sa v ťažkej váhe veľmi dobre, aj keď som trocha nižší. Chcem sa vrátiť, čo najskôr, musíme sa o tom pozhovárať. Určite ale chcem ostať aktívny.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 32: Grizzly je späť! Kimball nedal súperovi žiadnu šancu