Oktagon 31: Alex Lohore sa vrátil vo veľkom štýle. Polívku nepustil do zápasu

Alex Lohore zvíťazil na turnaji Oktagon 31.
Alex Lohore zvíťazil na turnaji Oktagon 31. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|26. feb 2022 o 21:26

Český bojovník podľahol Lohoremu.

PRAHA. Alex Lohore si za uplynulých 14 mesiacov získal na česko-slovenskej scéne značnú pozornosť. Najskôr vyzval Karlosa Vémolu, ktorému vzdoroval celých päť kôl napriek výraznému deficitu v hmotnosti.

Neskôr tesne nestačil na Leandra Silvu, ale potom sa konečne dočkal víťazstva. Na body porazil húževnatého Španiela Tata Primeru.

Odvtedy sa však odmlčal. Do zápasu vo Francúzsku nenastúpil a mal opletačky so zákonom. Na sociálnej sieti v decembri zverejnil video z konfrontácie s políciou, ktorá ho zadržala. Tieto problémy už sú minulosťou a Lohore sa predsa vrátil na pôdu Oktagonu, kde ho znova čakala veľká výzva.

Český reprezentant Zdeněk Polívka bol v roku 2021 kométou strednej váhy. Výhry nad veteránom UFC Ericom Spicelym a hlavne Robertom Bryczekom potvrdili, že sa Polívka zaradil k domácej špičke.

Priebeh zápasu

1. kolo

Lohore pôsobil od úvodných sekúnd sebavedomým dojmom. Podaril sa mu pokus o prenesenie duelu na zem a Polívka sa musel od začiatku brániť.

Dokázal vstať zo zeme, ale Lohoreho predná ruka v ďalších minútach diktovala tempo zápasu. Nasledovali tvrdé údery a Polívka viac nemohol odolávať obrovskému tlaku.

Lohore sa vrátil do Oktagonu vo veľkom štýle.

Výsledok: Alex Lohore porazil Zdeňka Polívku technickým KO v 1. kole.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 31: Alex Lohore sa vrátil vo veľkom štýle. Polívku nepustil do zápasu