Oktagon 29: Naruszczka sa vrátil na víťaznú vlnu. Pýta si Čecha Hoška

Marcin Naruszczka.
Marcin Naruszczka. (Zdroj: Oktagon MMA)
Adrián Mečiar|4. dec 2021 o 20:26

Poľský bojovník zvíťazil s prehľadom, teraz ho zaujíma odveta.

BRNO. Marcin Naruszczka chce prerušiť sériu dvoch prehier. Súperom poľského bojovníka bude domáci reprezentant Jakub Bele.

1. kolo

Opatrný úvod, Bele kontroluje stred klietky. Naruszczka sa snaží kopať, no má plné ruky s tým, aby skrátil vzdialenosť.

Prichádza kop z opačnej strany, Bele presne zamieril na súperove telo. Bele zatiaľ zápasí výborne a Naruszczka má problémy. Aj kvôli tomu prenáša duel na zem, minimálne sa o to pokúša.

Súboj na pár sekúnd prerušuje neúmyselné koleno do genitálií. Naruszczka vo zvyšnom priebehu kola vyrovnal priebeh duelu. Ťažko povedať, ako to videli bodoví rozhodcovia.

2. kolo

Zdá sa, že Naruszczka našiel recept na českého bojovníka. Poliak je nalepený na protivníkovi, nedá mu dýchať a drží ho na zemi. Bele síce vstal, ale nič z toho nevyťažil.

Naruszcka má našliapnuté za víťazstvom.

3. kolo

Podobný scenár pokračuje aj v poslednej päťminútovke. Naruszczka robí to, čo potrebuje a jeho taktika je maximálne účinná.

Posledné sekundy, Bele už nezvráti výsledok tohto duelu. Naruszczka s prehľadom zvíťazí na body. Bodový verdikt je v tomto prípade iba formalitou.

Výsledok: Marcin Naruszczka poráža Jakuba Beleho jednohlasne na body.

Slová víťaza: Ďakujem celej rodine aj všetkým fanúšikom. Bola to pre mňa dôležitá výhra, chcem ostať v Oktagone. V ďalšom zápase sa chcem stretnúť v odvete s Hoškom, ktorý sa predomnou skrýva, ale neviem, či túto výzvu príjme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 29: Naruszczka sa vrátil na víťaznú vlnu. Pýta si Čecha Hoška