Nemáš kam utiecť, varuje Apollo. Šampión Oktagonu reaguje: Prečo by som to robil?

David Kozma, šampión velterovej váhy Oktagon MMA.
David Kozma, šampión velterovej váhy Oktagon MMA. (Zdroj: Oktagon MMA)
Adrián Mečiar|18. máj 2021 o 12:25

Napätá atmosféra pred titulovým zápasom.

BRNO. Oktagon 24 sa uskutoční už o necelé dva týždne. Hlavným zápasom večera bude súboj o titul velterovej váhy, ktorý dostal v posledných dňoch nový náboj.

Napätú atmosféru vyvolal odkaz, ktorý adresoval vyzývateľ Leandro "Apollo" Silva svojmu súperovi, šampiónovi Davidovi Kozmovi.

„29. máme konečne zápas o titul Oktagonu. Dúfam, že si sa dal dokopy, lebo nebudeš mať kam utiecť, brácho,“ uviedol Apollo.

Narážal pritom na skutočnosť, že ich vzájomný duel mal pôvodne prebehnúť na začiatku tohto mesiaca. Kozmu však vyradilo zranenie, a tak súboj posunuli o pár týždňov neskôr.

Brazílsky zápasník použil aj ostrejší slovník. Kozmu varoval pred tým, čo ho čaká. 

„Trénujem na 110% a každý deň si predstavujem víťazstvo. Ten opasok si vezmem so sebou do Brazílie, do American Top Teamu a pre všetkých, ktorí ma podporujú na tejto ceste.

Chcem teba, David Kozma, nemáš kam utiecť,“ dodal.

Silvov odkaz neostal bez odozvy. Šampión Kozma rozhodne nebol nadšený, čo bolo poznať hneď z oslovenia.

„Tak Apollo, ty dement. Neviem, prečo stále opakuješ, že sa pred tebou schovávam alebo niekam utekám. Neviem, prečo by som to robil, nemám to za potrebu.

Ja som v Oktagone šampión, súperov si nevyberám. Zápas s tebou som vzal hneď, ako mi ho ponúkli. Tak to viac nehovor, lebo je to hlúposť,“ reagoval Kozma.

Kozma ďalej vyzývateľa upozornil, aby si tentoraz postrážil chudnutie do váhy. S tým mal Silva naposledy problém.

V januári, pred duelom s Alexom Lohorém, nesplnil váhový limit. Odôvodňoval to tým, že mu stratili batožinu, v ktorej mal pomôcky na chudnutie.

„Chcem ti pripomenúť, že v zápase o titul nie je na váhe tolerancia,“ uviedol Kozma a odporučil Silvovi, aby si radšej pribalil tiež náhradnú batožinu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nemáš kam utiecť, varuje Apollo. Šampión Oktagonu reaguje: Prečo by som to robil?