Sagan mával fanúšikom. Pozrite si oficiálne predstavenie tímov na Tour de France 2017

Nemecký tím Bora Hansgrohe so slovenskými cyklistami Petrom Saganom (tretí sprava) a jeho bratom Jurajom (šiesty sprava) počas tréningu.
Nemecký tím Bora Hansgrohe so slovenskými cyklistami Petrom Saganom (tretí sprava) a jeho bratom Jurajom (šiesty sprava) počas tréningu. (Autor: TASR/AP)
Igor Dopirák, Stanislava Ivánková|30. jún 2017 o 17:42

Takto to vyzeralo v Düsseldorfe deň pred štartom slávnych pretekov.

BRATISLAVA. Svoju povesť zabávača potvrdil slovenský cyklista Peter Sagan už pred štartom Tour de France 2017. Keď sa jeho kolegu z tímu Bora-Hansgrohe, poľského pretekára Rafala Majku, novinári pýtali, ako sa cíti, Poliak skromne priznal, že chce dosiahnuť čo najlepší výsledok.

Následne sa však k nemu Sagan naklonil a zahlásil: "Prečo si nepovedal, že si v životnej forme a ideš vyhrať žltý dres? To predsa pred nikým nezatajíš." Slovák tým pobavil všetkých prítomných.

O zábavu sa však nestaral iba Peter Sagan na tlačovej konferencii. Organizátori slávnych pretekov sa na veľkú športovú slávnosť poriadne nachystali a v uliciach Düsseldorfu, kde tohtoročná Tour štartuje, divákov bavil napríklad aj imitátor herca Louisa de Funesa.

Pozrite si, ako to vyzeralo deň pred začiatkom slávnych cyklistických pretekov.

Oficiálne predstavenie tohtoročných tímov na Tour de France : fotogaléria

30.6.2017

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Sagan mával fanúšikom. Pozrite si oficiálne predstavenie tímov na Tour de France 2017