Hviezda Arsenalu bojovala s lupičmi, ktorí ju napadli bejzbalovou pálkou

Gabriel Magalhães (vpravo) v drese Arsenal FC.
Gabriel Magalhães (vpravo) v drese Arsenal FC. (Autor: TASR/AP)
Ivan Mriška|1. dec 2021 o 14:20

Pokúsili sa ukradnúť jeho auto a hodinky za 45-tisíc libier.

LONDÝN/BRATISLAVA. Scéna ako z hollywoodskeho filmu. Futbalistu Arsenalu Gabriela Magalhãesa sledovali v noci lupiči, ktorí sa ho pokúsili okradnúť.

Požadovali kľúče od auta, mobil a hodinky za 45-tisíc libier. Jeden z útočníkov napadol Brazílčana bejzbalovou pálkou, na čo 23-ročný futbalista odvážne reagoval.

„Gabriel udrel zlodeja do tváre a zápasil s ním. Hviezda Arsenalu ho premohla, preto sa lupiči dali na útek,“ informuje britský portál dailymail.co.uk

Zlodejovi počas prepadu spadol klobúk, vďaka ktorému ho britská polícia vypátrala. Na základe DNA zistila, že ide o známeho lupiča menom Abderaham Muse.

„Hrôzostrašné zábery zachytávajú čierny Mercedes, ktorý vchádza do garáže v Gabrielovom dome v severnom Londýne. Brazílčan vystupuje so svojím priateľom Rodrigom Tavaresom.

Muse a jeho komplic, obaja v kuklách, následne vojdú do garáže a Muse priloží k hlave futbalistu baseballovú pálku,“ dodáva.

Gabriel prišiel do Arsenalu minulý rok z francúzskeho Lille. Londýnčania za neho zaplatili 27 miliónov libier.

„Gabriel a jeho kamarát neutrpeli žiadne zranenia, ale boli vo veľkom šoku. Zločinci si vybrali nesprávne obete, ktoré boli zdatné a schopné sa o seba postarať,“ uviedol prokurátor, ktorý sa prípadom zaoberá.

Podľa sudcu neexistujú žiadne priame dôkazy, že sa Muse a jeho komplici zamerali na obrancu Arsenalu, pretože je hviezdou Premier League. „Sledovali ho do domu, pretože sa zdal byť bohatý,“ tvrdí.

Gabriel od svojho prestupu nastúpil za Arsenal vo vyše tridsiatich súťažných stretnutiach. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Hviezda Arsenalu bojovala s lupičmi, ktorí ju napadli bejzbalovou pálkou