O Weissa juniora sa zaujíma viacero klubov

(Autor: skysports.com)
SITA|11. jan 2012 o 15:38

O slovenského futbalistu Espanyolu Barcelona sa zaujíma päť klubov zo španielskej a anglickej ligy.

BARCELONA. Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. zažil v nedeľu večer po barcelonskom derby Espanyol - FC (1:1), v ktorom nastúpil za domácich na prvý polčas, nepríjemnú situáciu - stal sa obeťou lúpežného prepadnutia.

"Našťastie som v poriadku, to je pre mňa najpodstatnejšie. Nič sa mi nestalo, len som sa trochu preľakol. Bola to pripravená akcia, zlodeji si ma vyhliadli. Urobili mi defekt, prepichli gumu. Vystúpil som a vtedy na mňa zaútočili. Vzali mi z auta peňaženku, mobily, bundu... V peňaženke som mal len drobné, karty som zablokoval. Nie je to taká tragédia, opakujem, som predovšetkým rád, že som z tejto akcie vyviazol živý a zdravý," uviedol v rozhovore pre stredajšie vydanie denníka Pravda 22-ročný technický krídelník.

Syn reprezentačného trénera SR je na sezónnom hosťovaní v Espanyole Barcelona, inak je kmeňovým hráčom anglického Manchestru City, s ktorým má platnú zmluvu do roku 2013.

"Má päť ponúk zo Španielska i Anglicka. Stále je však hráčom Manchestru City a nemôže o sebe rozhodovať sám," uviedol pre Pravdu hráčov otec Vladimír Weiss st. Jeho syn sa postupne prepracoval do základnej zostavy Espanyolu, ktorý vedie argentínsky tréner Mauricio Roberto Pochettino.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»O Weissa juniora sa zaujíma viacero klubov