O Stümpela sa zaujíma Dinamo Minsk

Jozef Stümpel
Jozef Stümpel (Autor: TASR)
SITA|26. mar 2010 o 12:21

Slovenský hokejový útočník Jozef Stümpel môže pokračovať vo svojej kariére po vypršaní kontraktu v Baryse Astana v tíme ďalšieho účastníka KHL Dinamo Minsk.

MINSK.

Ako informuje denník Sovietskij Sport, o slovenského reprezentanta má Dinamo záujem. Vedenie bieloruského tímu by chcelo angažovať aj ďalších dvoch hráčov elitného útoku Barysu Konstantina Glazačeva a Maxima Spiridonova.

Stümpel odohral v Astane ostatné dve sezóny. V celkovo 99 stretnutiach strelil 23 gólov a na ďalších 64 prihrával. V tomto ročníku sa rovnako ako vlani dostal Barys do play-off, v ktorom neuspel v prvom kole.

Tréner Šupler je hrdý na svojich zverencov

Nad sily lotyšského Dinama Riga bol v play off KHL o Gagarinov pohár moskovský tím HK MVD Tver. Zverenci trénera Júliusa Šuplera po domácej prehre vo štvrtom zápase 4:5 po predĺžení, prehrali aj v piatom 2:3, keď sa rozhodlo až v druhom predĺžení.

Napriek tomu, že Riga prehrala celú sériu semifinále Západnej konferencie 1:4, tréner Šupler svojich hráčov za celú sezónu pochválil.

"Trénerovi Olegovi Znaroksovi gratulujem k víťazstvu a postupu jeho tímu," citoval pozápasové slová slovenského kormidelníka Sport-express. "Stretnutie bolo veľmi zaujímavé. My sa nemáme za čo hanbiť a na svojich hráčov, ktorí bojovali až do samého konca a s veľkým sebaobetovaním, som hrdý. Hrali disciplinovane a takticky, presne tak, ako som to od nich vyžadoval. Úprimne musím povedať, že som od nich nečakal toľko šikovnosti."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»O Stümpela sa zaujíma Dinamo Minsk