O služby Mareka Čecha prejavil záujem Ipswich Town

SITA|15. jan 2009 o 21:55

O slovenského univerzálneho ľavonohého futbalistu Marka Čecha, ktorý prejavil záujem odísť z West Bromwich Albion, sa zaujíma iný anglický tím.

IPSWICH. O slovenského univerzálneho ľavonohého futbalistu Marka Čecha, ktorý prejavil záujem odísť z anglického prvoligového klubu West Bromwich Albion, má interes iný tím z Britských ostrovov. Podľa internetového portálu vitalfootball.co.uk by si vedel 25-ročného Trebišovčana predstaviť vo svojom kádri kouč anglického druholigového Ipswichu Town Jim Magilton. V prípade, že by chcel účastník The Championship Čecha naozaj získať, musel by zástupcom aktuálne posledného tímu Premier League zaplatiť 1,2 milióna libier. Ipswich však má veľkého konkurenta v podobe talianskeho prvoligistu SSC Neapol, ktorý sa snažil pritiahnuť slovenského reprezentanta Čecha už v lete minulého roka a počas tohto prestupového termínu obnovil svoje kontakty.

Bývalý hráč Interu Bratislava, Sparty Praha a FC Porto, ktorý so spomínanými troma klubmi získal dovedna päť majstrovských titulov, sa od svojho príchodu do West Bromwichu len veľmi sporadicky objavoval v zostave trénera Tonyho Mowbraya. V základnej jedenástke nastúpil ľavý obranca, resp. záložník Marek Čech v Premier League 2008/2009 len dvakrát (aj to raz na netradičnom poste pravého stredopoliara), v ďalších štyroch dueloch sa dostal na trávnik ako striedajúci hráč (spolu však len na 61 minút).

Nachádzate sa tu:
Domov