O Škriniara sa zaujíma aj finalista Ligy majstrov, informujú Taliani

Milan Škriniar (vľavo) počas zápasu.
Milan Škriniar (vľavo) počas zápasu. (Autor: TASR)
SITA|12. apr 2017 o 16:34

Milan Škriniar prežíva v Taliansku skvelú sezónu.

JANOV. Chýry o záujemcoch o služby slovenského futbalového reprezentanta a obrancu talianskej Sampdorie Janov Milana Škriniara neutíchajú.

Podľa portálu footballscouting.it je na zozname aj vlaňajší finalista Ligy majstrov Atlético Madrid, ďalej Juventus Turín a Inter Miláno.

"Škriniar prežíva v drese Sampdorie skvelý ročník. Po začiatku sezóny, ktorý bol ako na hojdačke, sa jeho výkony ustálili a prednedávnom žiaril na milánskom San Sire práve proti Interu," píše spomenutý zdroj.

Dodáva, že pozorovateľ z tábora Atlética bol na nedeľňajšom domácom ligovom stretnutí Sampdorie proti Fiorentine (2:2), pričom hlavným dôvodom jeho návštevy mal byť práve čerstvý držiteľ Ceny Petra Dubovského pre najlepšieho slovenského hráča do 21 rokov.

Na tribúne údajne nechýbali ani zástupcovia Juventusu a Interu.

Rodák zo Žiaru nad Hronom zamieril do Sampdorie vlani v januári z MŠK Žilina. Dvadsaťdvaročný zadák je v aktuálnom ročníku talianskej Serie A neoddeliteľnou súčasťou základnej jedenástky tohto janovského klubu.

Škriniarove výkony zaujali predstaviteľov popredných európskych klubov, najviac zarezonovalo možné spojenie s nemeckým gigantom FC Bayern Mníchov. Škriniar má v Janove zmluvu do leta 2020.

Prezident Sampdorie Massimo Ferrero má podľa footballscouting.it v súvislosti so Škriniarom jasnú stratégiu - slovenský talent s prísľubom letného transferu predĺži kontrakt, do ktorého vsunú časť o výstupnej klauzule. Tá by mohla byť vo výške 15 miliónov eur.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»O Škriniara sa zaujíma aj finalista Ligy majstrov, informujú Taliani