O Saparu má v Turecku záujem viacero klubov

(Autor: SME - Vladimír Šimíček)
SITA|27. dec 2012 o 13:23

Turecké futbalové kluby Orduspor, Gaziantepspor a Kardemir Karabükspor sa zaujímajú o služby slovenského reprezentanta a stredopoliara Trabzonsporu Mareka Saparu.

TRABZON. Vo štvrtok o tom informoval portál ajansspor.com.

Podľa informácií tureckých médií prezident Ordusporu Nedim Türkmen už Trabzonsporu formálne ponúkol financie za prestup 30-ročného rodáka z Ďurďošíka pri Košiciach a po úvodných rokovaniach vyhlásil, že kluby sú blízko k dohode.

S Marekom Saparom, ktorý si v minulosti obliekal dresy tureckého Ankaragücü, nórskeho Rosenborgu Trondheim, MFK Ružomberok a MFK Košice, pôsobia v tíme Trabzonsporu ďalší dvaja Slováci, útočník Róbert Vittek a obranca Marek Čech.

Sapara strávil jarnú časť sezóny 2011/2012 na hosťovaní v Gaziantepspore, v aktuálnom ročníku najvyššej tureckej súťaže sa v drese Trabzonsporu prezentuje v dobrej forme.

Najvyššia súťaž "v krajine polmesiaca" sa opäť rozbehne 20. januára 2013. Trabzonspor po jesennej časti sezóny figuruje s 24 bodmi na 7. priečke ligovej tabuľky s deväťbodovým odstupom na lídra Galatasaray Istanbul.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»O Saparu má v Turecku záujem viacero klubov