O Kollera sa zaujímajú Samara i Birmingham

Kde skončí Jan Koller sa možno dozvieme už skoro.
Kde skončí Jan Koller sa možno dozvieme už skoro. (Autor: SITA, AP)
SITA|18. jún 2008 o 17:50

Český futbalový útočník Jan Koller, ktorý momentálne pôsobí v službách nemeckého tímu 1. FC Norimberg je v hľadáčiku ruského prvoligistu Krídla Sovietov Samara a anglického už len druholigového klubu Birmingham City.

PRAHA 18. júna (SITA, AFP) - Český futbalový útočník Jan Koller v službách nemeckého tímu 1. FC Norimberg je v hľadáčiku ruského prvoligistu Krídla Sovietov Samara a anglického už len druholigového klubu Birmingham City. Prezident "Bavorov" Michael Roth potvrdil, že sa chystá zbaviť niektorých skúsených hráčov, aby držitelia Nemeckého pohára 2006/2007 mohli získať novú krv pri pokuse o návrat do I. bundesligy.

Tridsaťpäťročný "obor" po vyradení českej reprezentácie z majstrovstiev Európy 2008 ukončil svoju kariéru v národnom tíme, a to ako najlepší strelec v jeho doterajšej histórii. Záujem o Kollera potvrdil aj prezident Sparty Praha Jozef Chovanec. Rodák zo Smetanovej Lhoty v minulosti okrem letenských "rudých" (1994 - 1996) hral aj za Lokeren, Anderlecht Brusel, Borussiu Dortmund a Monako.

Nachádzate sa tu:
Domov