O Ďuricu má záujem Hannover, hlásia sa aj anglické kluby

(Autor: SITA)
SITA|27. mar 2013 o 12:54

Ján Ďurica má s Lokomotivom Moskva zmluvu platnú do konca roka 2014.

MOSKVA. O služby slovenského futbalového reprezentanta a hráča Lokomotivu Moskva Jána Ďuricu sa zaujímajú nemecké, anglické i ruské kluby. Podľa informácií denníka Izvestija je jedným zo záujemcov tím z nemeckej I. bundesligy Hannover 96, ktorý chce posilniť konkurenciu v defenzíve a v budúcej sezóne bojovať o účasť v európskych pohárových súťažiach.

"O Jána je záujem v Nemecku, Anglicku i Rusku, ale v tejto chvíli sa plne sústredí na svoje povinnosti v Lokomotive," povedal pre Izvestija Ďuricov manažér Karol Csontó.

"V lete budeme pripravení zvažovať jednotlivé možnosti, ale práva na Ďuricu má moskovský klub. V tejto chvíli môžem len povedať, že žiadne oficiálne rozhovory o hráčovej budúcnosti neprebiehajú," dodal Csontó.

Ján Ďurica prišiel do Ruska v roku 2006, tréner Vladimír Weiss ho priviedol z Artmedie Petržalka do Saturnu Moskovská oblasť. Tam strávil necelé tri roky a v sezóne 2008/2009 prestúpil do Lokomotivu Moskva za 2,5 milióna eur.

Po pol roku ho "železničiari" poslali na hosťovanie do nemeckého Hannoveru 96, kde strávil štyri mesiace. Tridsaťjedenročný rodák z Dunajskej Stredy pomohol tímu Vladimíra Weissa k postupu na svetový šampionát do Juhoafrickej republiky v roku 2010, kde sa Slováci po tom, ako zdolali vtedy úradujúcich majstrov sveta Talianov 3:2, prebojovali medzi šestnásť najlepších mužstiev.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»O Ďuricu má záujem Hannover, hlásia sa aj anglické kluby