Nick Diaz vyzýva Canela Alvareza, Cody Garbrandt zas Pacquiaa

Adrián Mečiar|21. okt 2018 o 02:00

Výzvy MMA bojovníkov adresované hviezdnym boxerom sa pomaly stávajú neoddeliteľnou súčasťou každodenného života.

Výzvy MMA bojovníkov adresované hviezdnym boxerom sa pomaly stávajú neoddeliteľnou súčasťou každého dňa.

Trend, ktorý naplno vypukol minulý rok, keď sa Conor McGregor v boxerskom dueli stretol s Floydom Mayweatherom, nemá konca. Stipe Miocic počas svojho vládnutia ťažkej váhe UFC mal záujem o súboj s Anthonym Joshuom, s Joshuom by chcel dokonca boxovať aj Jon Jones a s Floydom by sa rád do ringu postavil Khabib Nurmagomedov.

Najnovšie si boxerský duel pýtajú aj Nick Diaz a Cody Garbrandt

Nick Diaz v klietke naposledy stál ešte v úvode roka 2015, keď na body prehral s Andersonom Silvom (výsledok bol neskôr kvôli Silvovmu pozitívnemu dopingovému nálezu zmenený na No Contest, pozn. red.). Diazova posledná výhra sa datuje ešte do roku 2011, kedy zdolal BJ Penna. Nick však napriek tomu stále dokáže upútať pozornosť, a to práve podobnými vyhláseniami ako jeho dnešnou výzvou mexického boxera Canela Alvareza.

„Ak by Canelo prešiel do mojej váhy? Ten zápas by nevyhral," povedal Nick pre TMZ. 

Myšlienku duelu Canela Alvareza s Nickom Diazom pritom pred niekoľkými dňami nevylúčil Oscar De La Hoya, Canelov promotér. „Canelo teraz bude mať dosť práce s boxermi, ktorých musí poraziť. Canelo sa chce zapísať do histórie, má pred sebou viacero kvalitných boxerov. Keď však porazí ich, potom by sme sa v budúcnosti mohli rozprávať aj o tomto dueli."

Cody Garbrandt by zas rád boxoval s Mannym Pacqiaom. Garbrandt má základ v boxe, no momentálne by sa mal skôr sústrediť na svoju budúcnosť v MMA. Po dvoch prehrách s TJ Dillashawom nebude jednoduché dostať sa naspäť na trón bantamovej divízie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nick Diaz vyzýva Canela Alvareza, Cody Garbrandt zas Pacquiaa