NHL: Marián Hossa sa zranil

Marián Hossa
Marián Hossa (Autor: AFP)
SITA|28. mar 2008 o 11:14

Slovenský útočník nastúpil do zápasu proti New York Islanders vo formácii s Crosbym.

PITTSBURGH 28. marca (SITA) - Fanúšikovia zámorského hokejového Pittsburghu sa dočkali, dve hviezdy Penguins si konečne zahrali spolu.

Marián Hossa nastúpil na štvrtkový zápas proti New York Islanders v jednom útoku so Sidneym Crosbym a Pittsburgh vyhral 3:1. Vo formácii ich doplnil Pascal Dupuis.

Slovenský útočník však v tretej tretine odišiel do kabín pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel po tom, ako ho zozadu narazil Sean Bergenheim. Zatiaľ nie je známe, ako dlho bude tímu chýbať.

Hossa po výmene z Atlanty do tímu Penguins vynechal prvých sedem zápasov, Crosby pre problémy s pravým členkom nenastúpil spolu až na 28 duelov. "Členok je na tom už lepšie,“ uviedol Crosby, ktorý si členok zranil 18. januára v zápase s Tampou Bay a následne vynechal 21 stretnutí. Potom sa vrátil na ľad, ale po troch dueloch sa mu bolesť vrátila a nemohol nastúpiť na ďalších sedem súbojov. "Ešte však potrebujem niekoľko zápasov, aby som sa dostal do tempa," dodal mladý Kanaďan. V tejto sezóne odohral 50 zápasov a strelil v nich 22 gólov, celkovo zaznamenal 67 kanadských bodov.

Nachádzate sa tu:
Domov