NHL: Marián Hossa sa stretol s majiteľmi Atlanty

Marián Hossa začal rokovania o podmienkach novej zmluvy s Atlantou.
Marián Hossa začal rokovania o podmienkach novej zmluvy s Atlantou. (Autor: AP)
SITA|15. jan 2008 o 15:17

ATLANTA 15. januára (SITA) - Budúcnosť hokejového útočníka Mariána Hossu je stále nejasná, krídelník Atlanta Thrashers zatiaľ ešte nepodpísal predĺženie zmluvy so svojím zamestnávateľom a situácia sa ...

ATLANTA 15. januára (SITA) - Budúcnosť hokejového útočníka Mariána Hossu je stále nejasná.

Krídelník Atlanta Thrashers zatiaľ ešte nepodpísal predĺženie zmluvy so svojím zamestnávateľom a situácia sa zatiaľ nezmenila ani po nedeľňajšom stretnutí hráča, jeho agenta, generálneho manažéra Thrashers Dona Waddella a zástupcov majiteľov klubu Michaela Gearona a Brucea Levensona.

 Dvadsaťdeväťročný hokejista bude po sezóne voľným hráčom a bude si môcť vyberať svojho nového zamestnávateľa. Atlanta ho môže ešte pred koncom prestupového obdobia vymeniť do iného klubu, aby získala niektorého zo zmluvných hráčov a nestratila ho prípadne v lete bez náhrady. Hossa sa na mítingu s majiteľmi klubu podľa denníka Atlanta Constitution Journal oboznámil s ďalším smerovaním klubu. Thrashers sa teraz snažia dohodnúť so Slovákom na podmienkach novej zmluvy, podľa Waddella sú komunikačné kanály otvorené.

Nachádzate sa tu:
Domov