Neymar nemá na to byť kapitánom, tvrdí brazílska legenda

Smutný Neymar.
Smutný Neymar. (Autor: TASR/AP)
TASR|10. aug 2016 o 11:22

Legenda brazílskeho futbalu Zico poriadne skritizovala doterajšie výkony Brazílie na domácej olympiáde. Svoje si vypočul aj hviezdny Neymar.

RIO DE JANEIRO. Legenda brazílskeho futbalu Zico verejne skritizovala doterajší výkon "kanárikov" pod piatimi kruhmi a tiež kapitána tímu Neymara. Informovala o tom agentúra DPA.

"Kapitán našej reprezentácie nespĺňa požiadavky na to, aby bol kapitánom," povedal Zico počas návštevy olympijského parku v Riu de Janeiro.

"Títo ľudia sa len sťažujú, že Irak v zápase len zdržoval. Musia sa ozaj s týmto vyrovnávať? Majú sa sústrediť len na futbal," nešetril kritickými slovami bývalý brazílsky reprezentant.

Neymar a tréner Brazílie Mano Menezes.
Neymar a tréner Brazílie Mano Menezes. (Autor: TASR)

Zico aj napriek tomu verí v zisk vytúženého zlatého kovu: "Za dva týždne sa nedajú robiť zázraky, ale brazílsky tím sa vždy zomkne v poslednej chvíli."

Výkony brazílskych futbalistov sú jedným z najväčších sklamaní doterajšieho priebehu olympijského turnaja.

Zverenci Rogeria Micaleho majú po dvoch zápasoch na konte len dva body, no ešte ani raz neskórovali. Súperom Brazílie v záverečnom zápase A-skupiny olympijského turnaja budú vo štvrtok 11. augusta o 03.00 SELČ Dáni.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Neymar nemá na to byť kapitánom, tvrdí brazílska legenda