Nedvěd uvažuje o pokračovaní kariéry

SITA|25. aug 2009 o 21:29

Šesťnásobný a zároveň úradujúci najlepší český futbalista Pavel Nedvěd zrejme ešte neukončí svoju bohatú aktívnu kariéru.

PRAHA.

Podľa informácie českej agentúry Mediafax, odvolávajúcej sa na portál Soccernet, by onedlho 37-ročný stredopoliar (nar. 30. 8. 1972) mohol na trávnikoch pokračovať na Blízkom východe.

Nedvěd je údajne blízko dohody s klubom zo Spojených arabských emirátov Al-Ahli, ktorý v uplynulej sezóne priviedol k majstrovskému titulu Ivan Hašek, v súčasnosti predseda Českomoravského futbalového zväzu a zároveň hlavný tréner českej reprezentácie.

V súvislosti s Pavlom Nedvědom, ktorý oznámil v lete ukončenie kariéry v Európe, sa v tlači objavilo viacero špekulácií o jeho možnom odchode do USA alebo inej "bohatej" krajiny. Súčasný rumunský tréner Al-Ahli Ioan Andone pripustil rokovania so skúseným českým internacionálom: "Je to v pokročilom štádiu. Pavel dostal lukratívnu ponuku, nad ktorou intenzívne uvažuje."

Rodák z Chebu Nedvěd reagoval diplomaticky: "Bol som sa v Al-Ahli pozrieť, pretože ma zaujímalo, kde a ako tam pracoval môj priateľ Ivan Hašek. Užil som si to a pravdupovediac bol som veľmi prekvapený tým, aký je to vyspelý klub." Obhajca prvenstva Al-Ahli začína novú sezónu 25. septembra na pôde tímu Al-Wahda.

Nachádzate sa tu:
Domov