Nate Diaz: „Nakopem Floyda a Conora do zadku behom jednej noci!“

Dávid Lukáč|26. máj 2016 o 02:00

Nate Diaz sa vyjadril k údajnému zápasu McGregor vs. Mayweather naozaj svojsky.

Nate Diaz mal mať zápas s Conorom McGregorom na UFC 200. Tento zápas sa však neuskutoční, pretože si Conor odmietol splniť svoje mediálne povinnosti, keď sa nezúčastnil tlačovej konferencie pred UFC 200 v Las Vegas.

Teraz sa však denne vynárajú fámy o boxerskom zápase Floyd Mayweather vs Conor McGregor, ktorý by sa mal údajne uskutočniť v septembri. Napriek tomu všetkému chcelo UFC podpísať kontrakt s Diazom na zápas s McGregorom, a to tak, aby sa uskutočnil radšej skôr ako neskôr.

Včera Nate Diaz vystúpil naživo v programe  The MMA Hour, kde povedal, že verí, že údajný zápas  McGregor-Mayweather je využívaný len na to, aby ho to prinútilo prijať menej peňazí za odvetu s McGregorom.

Diaz si servítku pred ústa nekládol: „ Som jediný z nás troch, čo môže povedať, že nakopem Floyda a Conora do zadku behom jednej noci,“ a pokračoval ďalej s odkazom pre Conora: „ urob to, bojuj s Mayweatherom skurv*syn.“

 

Je jasné, že UFC ma záujem dopriať Conorovi odvetu, pretože im zarobil obrovské peniaze. Ako to nakoniec dopadne s odvetou alebo s McGregorovým boxerským zápasom uvidíme hádam v nasledujúcich mesiacoch.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nate Diaz: „Nakopem Floyda a Conora do zadku behom jednej noci!“