Nadal poprel informácie o svojich zdravotných problémoch

SITA|18. nov 2007 o 11:46

ŠANGHAJ 18. novembra (SITA, AFP) - Svetová tenisová dvojka Rafael Nadal vyhlásil, že jeho problémy s kolenom nie sú vážne. Odmietol tak tvrdenia kritikov, ktorí sa domnievali, že zdravotné problémy by ...

ŠANGHAJ 18. novembra (SITA, AFP) - Svetová tenisová dvojka Rafael Nadal vyhlásil, že jeho problémy s kolenom nie sú vážne. Odmietol tak tvrdenia kritikov, ktorí sa domnievali, že zdravotné problémy by mohli ohroziť jeho kariéru.

Dvadsaťjedenročný Nadal podľahol v sobotňajšom semifinále na Masters Cupe v čínskom Šanghaji najvyššie nasadenému obhajcovi trofeje a svojmu už tradičnému rivalovi Švajčiarovi Rogerovi Federerovi za 59 minút 4:6, 1:6. Antukový kráľ Nadal vynechal pre problémy so zápalom šľachy podstatnú časť sezóny a v Šanghaji hral s bandážami na oboch kolenách. "Ľudia stále hovoria ´Rafa je zranený´. Ja však nie som. Občas mám problémy, ale normálne ako všetci hráči," povedal novinárom španielsky tenista. "Všetko ide veľmi dobre. Som svetovou dvojkou už tretí rok v rade. Musím pokračovať v zlepšovaní sa a popracovať na svojom podaní, agresívnom returne, voleji a rotovanom bekhende. To je pre mňa teraz dôležité. Na svojej hre však nebudem meniť príliš veľa vecí," zhrnul mladý Španiel, ktorý v tejto sezóne po tretí raz vyhral French Open a stanovil nový rekord v open ére 81 víťazstvami v rade na antuke.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Nadal poprel informácie o svojich zdravotných problémoch