Nadal lídrom Španielska v semifinále s USA

TASR|9. sep 2008 o 14:53

Madrid 9. septembra (TASR) - Španielsky tenista Rafael Nadal bude lídrom daviscupového tímu v semifinálovom súboji s USA. Kapitán Emilio Sanchez Vicario ...

Madrid 9. septembra (TASR) - Španielsky tenista Rafael Nadal bude lídrom daviscupového tímu v semifinálovom súboji s USA. Kapitán Emilio Sanchez Vicario okrem jednotky svetového rebríčka nominoval Davida Ferrera, Fernanda Verdasca, Feliciana Lopeza a Nicolasa Almagra.

Nadala v semifinále US Open zdolal neúspešný finalista Andy Murray, Sanchez Vicario si však nemyslí, že by ho táto prehra mala pred súbojom s Američanmi zásadne ovplyvniť. "Rafa má za sebou vynikajúcu sezónu a som naozaj rád, že je v tíme, pretože momentálne z neho srší veľa sebavedomia. Prehral zápas, no únava a stres sa držia v normálnych medziach. Má niekoľko dní za zregenerovanie, na spánok a relax. Na semifinále sa veľmi teší," povedal kapitán.

Španieli privítajú súperov 19.-21. septembra v aréne pre býčie zápasy Las Ventas v Madride. "Američania sú úradujúci víťazi. Majú skvelý tím, ktorý je pokope už veľmi dlho. Všetky zápasy budú veľmi náročné a malo by to byť fantastické divadlo," dodal Sanchez Vicario.

Informovala agentúra Reuters.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Nadal lídrom Španielska v semifinále s USA